Championship: West Bromwich - Preston

Championship | West Bromwich - Preston | 22:00 | 26.1.2022
Kohde sulkeutuu: 26.01.2022 22:00
Kummankin hyökkäys on ollut vaisu, mutta nyt voisi olla muutosta aistittavissa.West Bromwichin VValioliiganapaluu yskähtelee. Nyt WBA on sarjassa viitosena, ja Championshipin seiskapaikalla oleva Nottingham on vain kahden pisteen päässä. WBA:n ongelmat ovat hyökkäyspäässä. Se on nyt tehnyt 27 matsissa vain 34 maalia. Puolustus taas on liigan paras, päästettyjä maaleja on vain 20.
Viime kierroksella WBA otti hyvän voiton kotikentällään Peterboroughista 3-0. Maalit tulivat ottelun loppupuolella nopealla tahdilla, ensimmäisen teki Kipre 78. minuutilla, ja viimeisen Diangana 89. minuutilla.
Ennen Peterborough-ottelua WBA:lla oli alla kaikki turnaukset mukaan lukien viiden voitottoman ottelun putki. Manageri Ismaelilla alkoi jo olla paineita, mutta viime kierroksen 3-0 -voitto hieman helpotti.

Preston on kolmen voitottoman ottelun putkessa. Viime kierroksella joukkue hävisi Swansean vieraana 0-1.
Preston on nyt sarjataulukon puolivälissä. Jossain kohtaa loppukautta käynee niin, että nousuun ei ole mahdollisuutta eikä putoaminenkaan uhkaa. Prestonilla on nyt pelattuna 26 matsia, ja kuutospaikan Huddersfield on kaksi ottelua enemmän pelanneena 12 pisteen päässä. Periaatteessa Preston voisi kovalla kirillä nousta vielä mukaan nousupeleihin, mutta tuskinpa se siihen pystyy.
Preston on tehnyt viisi maalia vähemmän kuin WBA, joten senkin hyökkäys on vaisu. Puolustus on sitten päästänyt 13 enemmän kuin WBA.

Lowe laittaa joukkueen hyökkäämään


Preston vaihtoi joulukuun alussa manageria. Uusi mies Ryan Lowe on saanut hivenen parannusta aikaan. Viimeisistä viidestä sarjamatsista Preston on saanut kasaan kahdeksan pistettä. Viikon takainen matsi Sheffield Unitedia vastaan oli Prestonilta hyvä. Joukkue pelasi liki tunnin miesvajaalla, silti se nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin.

WBA saa veskari Johnstonen ja keskikentän Mowattin peliin mukaan. Johnstone on varmasti avauksessa.
Prestonin Barkhuizen joutui jättämään pelin kesken Swanseassa, ja hän taitaa olla edelleen sivussa. Hughes palaa pelikiellostaan.


WBA:n voittokerroin on 1.60-tasolla. Kaipa se lienee kohdallaan. Yli 2.5 maalia saa 2.20-kertoimia ja sitä voisi pienellä kokeilla.
Kummankin kausi on ollut hyökkäyspäässä vaisu, mutta pientä muutosta voisi olla ilmassa. Preston on Lowen kanssa petrannut. Lowe on managerina hyökkäysvoittoinen, eikä Preston ole jäänyt nollille sitten joulukuun alkupuolen, pois lukien viime kierroksen Swansea matsi. WBA laukoi Peterboro-matsissa 27 kertaa, joten kyllä sielläkin jotain on hyökkäyspäässä tapahtumassa.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.2

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.16

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
MansionBet - Lue arvostelu

2.1

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan