NBA Preseason: Charlotte Hornets - Boston Celtics | Preseason käynnistyy idässä!

Julkaistu: 28.09.2018 13:56


NBA Preseason: Charlotte Hornets - Boston Celtics | Preseason käynnistyy idässä!
NBA Preseason | Charlotte Hornets - Boston Celtics | 02:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

NBA:n preseason starttaa ja idässä pelataan heti mielenkiintoinen ottelu Charlotte Hornetsin ja Boston Celticsin välillä. Bostonilta odotetaan kovia tällä kaudella, kun joukkue on Lebron Jamesin lähdön jälkeen selkeästi ykkösjoukkue itäisessä konferenssissa. Bostonin nuorukaiset Tatum ja Brown ovat päässeet heti isoon rooliin Brad Stevensin alaisuudessa ja todistivat olevansa tulevaisuuden ehdottomia tähtipelaajia. Celtics on loistavasti rakennettu joukkue ja heillä on kaikki ainekset mennä tällä kaudella NBA:n finaaleihin idästä.

Charlotte Hornetsiin kohdistuvat odotukset ovat tällä kaudella hyvinkin paljon maltillisemmat kuin Bostonilla. Joukkue menetti Michael Carter-Williamsin sekä Dwight Howardin, mutta signasi merkittävimpinä lisäyksinä Tony Parkerin, Bismack Biyombon sekä uuden päävalmentajan James Borregon. Charlottea rankataan ennen kauden alkua liigan viimeiseen kolmannekseen, eikä paikkaa playoffeissa näillä näkymin ole tulossa.

Joukkuueesta löytyy hyviä yksilöitä, mutta riskitasot on korkeammalla heidänkin suhteen. Tony Parker on vieläkin maailmanluokan point guard, mutta on jo uransa loppuvaiheilla ja lopettaa uransa luultavasti näiden kahden vuoden jälkeen. Kemba Walker on yksi parhaimpia point guardeja koko liigassa, mutta kuinka hän kestää pitkää kautta taaskaan? Michael Kidd-Gilchrist on myöskin erittäin hyvä pelaaja, mutta ollut myös loukkaantuneena todella paljon viime kausina.

NBA:n harjoitusottelut ovat kuitenkin oma lukunsa ja kun palataan tulevaan otteluun, olemme kuitenkin pelaamassa Charlottea. Brad Stevens on aikasempina kausina peluuttanut harjoitusotteluissa ykkösmiehiään noin 20 minuuttia (give or take) ja antanut peliaikaa runsaasti myös muille pelaajille. Bostonilta löytyy syvä penkki, mutta ykkösmiehiin verrattuna ei kuitenkaan mitään mihin Charlotte ei pystyisi vastaamaan kohtalaisella tavalla.

Harjoitusotteluissa satunnaisuutta on enemmän ja asioita joita voi käydä ja voimme vain arvailla, tapahtuu enemmän. Harjoitusotteluissa valmennuksen tavoitteet ovat enemmän epäselviä kuin sarjaotteluissa ja peluutuksen dynamiikka voi olla hyvinkin erilaista. Kukaan valmentaja tuskin haluaa hävitä ja pitää voittoja parempana valmistautumisena, mutta joillekin valmentajille on tärkeä saada pelin sisällä onnistumisia tietyissä pelillisissä asioissa ja joukkueen kollektiivisissa asioissa, eikä sinänsä tulosta tuijoteta. Tämän vuoksi harjoitusotteluissa kannattaakin lähteä katsomaan altavastaajia kokeilemaan isommilla kertoimilla olevia joukkueita enemmän vakavissaan.

Viime kauden preseasonilla jos olisi pelannut tasapanoksilla suoria altavastaajien voittoja, olisi tehnyt voittoa 2%. Altavastaajat voittavat luonnollisesti vähemmän otteluita, mutta niistä saatavat kertoimet voivat olla monesti niin suuria että ne korvaa monta tappiota. Lähdemme isommalla riskillä siis kokeilemaan isolla kertoimella Charlotten voittoa ja toivomme, että Celticsin motivaatio ei ole aivan huipussaan ja peluutus toteutetaan hyvin tasaisesti koko rosterille.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Charlotte Hornets @3.20

Mr Green - Lue arvostelu

3.20

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.20

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.20

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

3.20

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.20

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Roy Richie - Lue arvostelu

3.10

Käytä bonuskoodi RRS100 ja saat 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

3.10

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.10

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

2.97

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan