NBA: Charlotte Hornets - Houston Rockets

Julkaistu: 27.02.2019 12:36


NBA: Charlotte Hornets - Houston Rockets
NBA | Charlotte Hornets - Houston Rockets | 02:00
Nordicbet Nordicbet
Houston Rockets kohtaa vieraskentällä Charlotte Hornetsin ja hakee kauden 36. voittoaan. Houston on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa viidentenä ja kiinni vahvasti playoff-paikassa. Näillä asetelmilla Houston saisi vastaansa Portlandin ensimmäisellä kierroksella, joka on ollut heille vaikea vastustaja. Houston haluaa siis kivuta varmasti sijoja ylöspäin ja saada joko todennäköisesti Utahin tai Clippersin vastaansa.

Clint Capela on takaisin kokoonpanossa ja tuonut heti hyvää säpinää Rocketsille. Houston hävisi yllättäen Lakersille, mutta voitti tämän jälkeen loistavasti Golden Staten ja harjasi myös odotetusti Atlantan viime ottelussa. Capela poimi GSW:tä vastaan tärkeät 15 levypalloa ja Atlantaa vastaan muun muassa kolme hyökkäyspään levypalloa.

Charlotte Hornets on voittanut vain kaksi ottelua viimeisestä kahdeksasta ja majailee idässä sijalla kahdeksantena. Vire on ollut laskusuunnassa joukkueella ja voittoja tarvittaisiin säilyttämään playoff-paikka. Tällä hetkellä Charlotte on kiinni viimeisessä playoff-paikassa ja kohtaamassa Milwaukeeta, josta Hornets ei kyllä pitkälle pötki. Orlando, joka on yhdeksäntenä on ollut paljon paremmassa vireessä ja uhkaa toden teolla Charlottea. Orlandolla on saman verran voittoja, mutta kaksi peliä enemmän pelattuna.

Tänään Charlotten ykkösvalinta nelospaikalle, eli power forwardin pelipaikalle Marwin Williams ei ole kokoonpanossa varvasvamman takia. Hänen tilansa on merkattu doubtful, joka yleensä meinaa että hän on ulkona. Tämä avaa mahdollisuuksia jälleen Capelalle korin alla. Williams on tehnyt hieman yli 10p keskiarvolta ja kerää lähes 6 levypalloa per peli. Hänen tilallensa tulee todennäköisesti Frank Kaminsky, joka ei ole oikein pystynyt lyömään itseänsä läpi Charlottessa ja NBA:ssa, vaikka on yliopistokoripallon vuoden pelaaja vuodelta 2014, ennen kuin hän siirtyi NBA:han.

Mielestämme Houston on monella osa-alueella Charlottea parempi joukkue ja tasoituslinja Houstonille suotuisa vedonlyönnissä. James Harden jäi pitkästä aikaa alle 30 pisteen (28) viime ottelussa ja vaikka hän on joukkuepelaajakin, häntä varmasti harmittaa syvällä sisimmässään, kun putki ei jatkunut. Uskomme Hardenin ottavan ohjat jälleen käsiinsä ja johdattavan Houstonin hyvään voittoon.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Houston Rockets -4,5 @1.93

Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.93

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan