League One play offs: Charlton - Doncaster

Julkaistu: 17.05.2019 13:52


League One play offs: Charlton - Doncaster
League One play offs | Charlton - Doncaster | 21:45
Unibet Unibet
Sunderland on jo päässyt League Onen pudotuspelein finaaliin pelaamaan paikasta Championshipissa. Vastus on joko Charlton tai Doncaster.

Charlton voitti ensimmäisen osan Doncasterin kotikentällä 2-1, mutta tämän kevään ihmenousut todistaneena tätäkään otteluparia ei voi vielä lyödä pakettiin. Doncasterin Matt Blairin maali ensimmäisen ottelun viime minuuteilla antaa joukkueelle vielä mahdollisuuksia.

Charlton on ollut hyvä kotijoukkue koko kauden. 23 kotiottelusta se on kerännyt 53 pistettä. Sillä on menossa kuuden kotivoiton putki. Viimeksi Charlton on hävinnyt kotonaan lokakuussa. Kaksi viimeistä kotiotteluaan Lee Bowyerin manageroima Charlton on voittanut kummatkin 4-0.

League Onen voitti lopulta Luton, ja sekin nöyrtyi Charltonin kentällä huhtikuussa 3-1.

Doncaster ei ollut häävi vierasjoukkue kauden aikana. 23 vierasmatsista se sai kasaan vain 27 pistettä, ja oli sillä sarjan 12. paras. Doncaster päästi vierasmatseissaan 37 maalia, ja sillä se oli yksi sarjan heikoimpia.

Charltonin voittokerroin on hieman yli kahden, mutta tähän kohtaan houkuttaisi panostaa kotijoukkueen selvemmälle voitolle. Mikään trendi ei anna odottaa muuta. Charlton -1.5 maalia saa komeasti liki nelosen kertoimia, ja laitetaan sille pikkuinen panos. Doncasterin on pakko voittaa, pakko tehdä maaleja, ja se ei ole heikolle vierasjoukkueelle hyvä lähtökohta.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Charlton -1.5 @3.85

Unibet - Lue arvostelu

3.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan