Valioliiga: Chelsea - Fulham

Julkaistu: 02.12.2018 10:36


Valioliiga: Chelsea - Fulham
Valioliiga | Chelsea - Fulham | 14:00
Slavisa Jokanovic oli mainio manageri Fulhamille, mutta pakkohan seuran oli hänelle potkut antaa, kun peli meni täysin solmuun. Jokanovic nosti joukkueen takaisin Valioliigaan, mutta liigassa kaikki alkoi mennä pieleen. Elokuussa Fulham otti kauden ensimmäisen voittonsa Burnleytä vastaan, mutta syyskuun lopulla homma alkoi mennä alamäkeen. Fulham hävisi Evertonin kentällä 0-3, ja tämän perään se hävisi vielä kuusi ottelua.

Tappioputkessa puolustus alkoi vuotaa pahasti. Arsenal teki Fulhamin verkkoon viisi ja Cardiffkin neljä. Puolustuksen fiksaaminen on varmasti uuden managerin Claudio Ranierin ykköstehtävä.

Ranierin aikan Fulhamissa alkoi lupaavasti. Ensimmäisessä ottelussa Ranierin kanssa Fulham voitti kotonaan Southamptonin 3-2.

Chelsea hävisi viime kierroksella kauden ensimmäisen Valioliigan pelinsä. Wembleyllä Tottenham oli parempi 3-1. Chelsea oli pelissä kehno, se olisi voinut hävitä paljon enemmänkin.

Joukkueet ovat hyvillä kokoonpanoilla mukana. Kummallakaan ei ole pahoja uusia loukkaantumisia. Chelsea pelasi viikolla Eurooppa-liigan pelin PAOK:a vastaan, ja siihen matsiin manageri Sarri vaihtoi koko avauksen veskari Kepaa lukuunottamatta. Kakkosketjullakin Chelsea voitti 4-0.

Fulham tulee otteluun varmasti hyvin tarkan ja riskittömän puolustuksen kanssa, jos se joukkueelta vain sujuu. Chelsea ei ole aivan niin vakuuttava nyt kuin alkukaudesta. Totals -raja on nostettu korkealle. Alle 3.5 maalia saa noin 1.90 -tason kertoimia, ja kyllä sellaisen voi pelata.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

alle 3.5 maalia @1.94

Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.86

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.86

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.86

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan