Valioliiga: Chelsea - Huddersfield

Julkaistu: 01.02.2019 14:04


Valioliiga: Chelsea - Huddersfield
Valioliiga | Chelsea - Huddersfield | 17:00
Chelsea otti viime kierroksella pahasti neniin Bournemouthin kentällä. Lopputulos oli kotijoukkueelle tyly 4-0. Avain näin pahasti Chelsea ei ollut jyrän alla, ilta oli vain sellainen, että toinen sai pallot maaliin, ja toinen ei. Maalia kohti lähteneet laukaukset olivat ottelussa tasan 7-7.

Chelsean fanit alkoivat ottelun aikana osoittaa mieltään manageri Sarrille. Tämä taisi olla ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun fanit eivät pitäneet Sarrin ratkaisuista. Suurin ongelma faneilla taisi olla siinä, että uusi mies Higuain otettiin toisella puoliajalla vaihtoon, ja Giroud tuli kentälle. Sarri oli kyllä vaihdon kanssa aivan oikeassa, Higuain oli kentällä kovin vaisu.

Ennen Bournemouth -tappiota Chelsea oli jo hävinnyt Emiratesilla Arsenalille. Kahden perättäisen tappion putki on pudottanut joukkueen jo viidenneksi, ja takaakin tulee uhka, kun uudestisyntynyt Manchester United on vain kahden pisteen päässä.

Top 4 -sijoitus ja paikka ensi kauden Mestareiden liigaan on aivan varmasti Chelsean johtokunnan vähimmäistavoite tälle kaudelle. Jos tavoite ei toteudu, niin eiköhän manageri Sarri saa lähteä.

Vaikka Higuain oli kehno viime ottelussa, niin luultavimmin hän on taas avauksessa. Kärkimies kokoonpanossa antaa Hazardille mahdollisuuden pelata enemmän laidassa, kuten hän itse haluaa.

Huddersfield on Valioliigan kehnoin joukkue. Melkein voi jo luvata, että se pelaa ensi kauden Championshipissa. Seura teki vielä viimeisen liikeensä saadakseen joukkueeseen ryhtiä. Tammikuussa manageri Wagner sai lähteä ja tilalle tuli uusi mies Siewert. Siewertin työsarka on kylä mahdoton. Huddersfield on hävinnyt 11 kertaa viimeisistä 12 ottelustaan. Pari viikkoa sitten se nuhjasi vieraissa maalittoman tasapelin Cardiffia vastaan, ja se oli joukkueen ainoa piste sitten marraskuun.

Vetomarkkinoilla Chelsean voittokerroin on on 1.20, ja eiköhän se ole aivan kohdallaan. Vetoväki odottaa myös maaleja, mutta vaikea ymmärtää, että miksi. Chelsean kärki on vaisu, ja tottakai niin on Huddersfieldinkin. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi yli 2.30, ja sen voi pelata.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.33

Unibet - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.30

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.30

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.30

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.30

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.30

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan