International Champions Cup: Chelsea - Inter | Vähämaalinen taisto tilauksessa!

Julkaistu: 28.07.2018 07:41


International Champions Cup: Chelsea - Inter | Vähämaalinen taisto tilauksessa!
International Champions Cup | Chelsea - Inter | 21.00
Royal Panda Royal Panda
International Champions Cup starttaa Chelsean ja Interin kohdalla tänään, kun joukkueet kohtaavat Allianz Riviera- stadionilla Nizzassa.

Chelsea on tähän mennessä pelannut yhden harjoitusmatsin, joukkue voitti Pedron viimeistelemällä maalilla australialaisjoukkue Perthin lukemin 1-0.

Chelsealla on käynnissä mielenkiintoiset ajat, Chelsea lähtee Interiä vastaan vasta toiseen matsiinsa uuden luotsinsa Maurizio Sarrin kanssa. Napolissa vakuuttavaa jälkeä tehneeltä Sarrilta odotetaankin paljon Chelsea-fanien puolesta, nähtäväksi jää mitä valmentajavelho pystyy Chelsean peräsimessä saavuttamaan.

Inter on pelannut jo neljä harjoitusmatsia, josta saldona on vain yksi voitto, edellisessä harjoitusmatsissaan Inter pelasi 1-1 tasapelin Sheffield Unitedin kanssa. Tähän mennessä todella vaisun harjoituskauden pelanneelta Interiltä odotetaan varmasti paljon enemmän, nähtäväksi jää nostaako Inter tasoaan tässä matsissa.

Bookkereiden mielestä Chelsea lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina, mutta täytyy pitää mielessä että joukkue on pelannut vasta yhden harjoitusmatsin ja joukkueen todellista iskukykyä on vielä vaikea arvioida. Inter sen sijaan on pelannut jo neljä matsia vaisulla saldolla, joten voittajaa tästä matsista on vaikea kaivaa. Lähdetäänkin hakemaan rahastusta maalimäärien puolelta, molempien joukkueiden peli on vielä hakemista ja vähämaalisen matsin todennäköisyys nousee. Underin kerroin on vielä ihan kohdillaan, joten luotetaan siihen!
Miten saan pelikassaani täytettä? Mitä ovat parhaimmat ja helpoimmat vedonlyöntibonukset kierrättää? Lue ohjeemme vedonlyöntimarkkinoiden helpoimpiin ja rahakkaisiimpiin bonuksiin täältä >>

Pelivalintamme:

Under 2.5 maalia @2.09

Jetbull - Lue arvostelu

2.09

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.08

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.08

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan