Valioliiga: Chelsea - Leicester | Onnistuvatko ketut maalinteossa?

Julkaistu: 12.01.2018 17:52


Valioliiga: Chelsea - Leicester | Onnistuvatko ketut maalinteossa?
Valioliiga | Chelsea - Leicester | 17:00
LeoVegas LeoVegas
Lauantain Valioliigan ensimmäisissä otteluissa Chelsea toimii isäntänä Stamford Bridgellä Leicesterille. Valioliigan kolmannella sijalla oleva Chelsea lähtee ennakkosuosikkina otteluun, etenkin kun kahdeksannella sijalla olevalla Leicesterillä on hieman poissaoloja yhä puolustuksessa.

Leicester lähtee kamppailuun ilman Wes Morgania ja Danny Simpsonia. Myös Robert Huth, Vicente Iborra, Jamie Vardy ja Adrien Silva ovat epävarmoina osallistuvatko vai ei. Vardyn pitäisi kuitenkin olla pelikunnossa viimeisimpien uutisten mukaan, ja se on Leicesterille tärkeää mikäli haluavat pisteitä saada.

Chelsea lähtee otteluun ilman loukkaantumisia ja he pystyvät johtoasemassa vaikka hieman kierrättämään miehiään, joka asettaa ottelulle itselleen myös muutamia kysymysmerkkejä, jos joukkue pääsee selvään johtoasemaan. Leicesterin mahdollisuuksiin ei kuitenkaan bookkerit juuri usko, saati sitten heidän maalintekoon.

16 maalia tällä kaudella päästänyt Chelsea on päästänyt kotonaan seitsemän maalia tähän mennessä. Leicester on Valioliigan seitsemänneksi paras vierasjoukkue ja osunut 11 ottelussa 18 kertaa maaliin, tämä lupaa hyvää myös lauantain iltapäivän otteluun. Leicester on parhaimmillaan vastaiskuissa ja niitä he varmasti tulevat saamaankin ottelussa.

Leicester on hävinnyt kaksi vierasottelua putkeen ja tappio odottaa todennäköisesti tässäkin kamppailussa, mutta on sanomattakin selvää, että nopeat iskut ovat Chelsealle myrkkyä, kun joukkue tykkää hilata itseään hyvin lähelle vastustajan 16-aluetta. Leicester tulee saamaan omat paikkansa maalille, mutta Chelsea todennäköisesti marssii tästä kamppailusta voittajana.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.95

Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.94

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan