Valioliiga: Chelsea - Liverpool

Valioliiga | Chelsea - Liverpool | 18:30
Kohde sulkeutuu: 02.01.2022 18:30
Sunnuntaina 2.1.2022 on tarjolla todellista futisherkkua kun Chelsea isännöi Liverpoolia Lontoossa Stamford Bridgellä. Ottelu on Valioliigan mestaruuskamppailun kannalta varsin mielenkiintoinen sillä molemmat joukkueet kaipaavat pelistä täyttä pistepottia millä kuroa kiinni Manchester Cityn jo 11. pisteen kaulaan sarjan kärjessä. Tasapeli tästä ottelusta kuten kauden ensimmäisessä kohtaamisessa sataisi hallitsevan mestarin ja Pep Guardiolan laariin. Käy ottelussa miten tahansa niin uskomme että tarjollla on draamaa muun muassa rangaistuslaukauksen muodossa!Chelsealle vaikeaa, Liverpool jäi tiistaina ensimmmäisen kerran tällä kaudella maaleitta


Chelsean ja Tomas Tuchelin maaginen yhteinen sävel ei ole soinut viime viikkoina sillä tavalla kuin viime kaudella tai tämän kauden alussa. Chelsea on pelannut neljässä edellisessä Valioliigaottelussa kolme tasapeliä, joissa se on tehnyt yhteensä vain kaksi maalia. Chelsealla on myös paljon isoja loukkaantumisia kuten Reece Jamesin, Ben Chilwellin, Anders Christenssenin ja Thiago Silvan poissaolot. Kun tähän päälle vielä lisätään Romelu Lukakun avautuminen mediassa siitä, miten hän onneton Chelseassa niin on vaikea kuvitella Chelsean kannalta huonompaa ajankohtaa kohdata Liverpool kuin juuri nyt.Liverpool lähtee Chelsea otteluun allaan 1-0 tappio Leicesterille. Tiistaina tullut häviö oli Liverpoolille koko kauden ensimmäinen ottelu kaikki kilpailut huomioiden, jossa se jäi maaleitta. Valmentaja Jurgen Klopp oli luonnollisesti pettynyt koska ettei Liverpool saanut palloa pömpeliin peräti 21. maalintekoyrityksestä huolimatta ja kaiken lisäksi Mo Salah epäonnistui ottelussa rangaistuspilkulta ensimmäisen kerran sitten vuoden 2018. Leicester maksoi ottelussa kalavelkoja Englannin Liigacupissa tulleesta Pool-tappiosta ja Brendan Rodgersin miehistön uroteko oli valtava isku Liverpoolin mestaruustaistelulle. Saavatko punaiset uuden vaihteen silmään ja nappaavat voiton Chelseasta vuoden 2022 kärkeen?

Ottelussa tuomitaan rangaistuspotku?


Luvassa kuuma kärkiottelu, jossa taistellaan pisteistä viimeiseen asti. Kentällä Jorginho sekä Mo Salah (tämän hetken tietojen mukaan), mitä muuta ottelussa voidaan odottaa kuin pallon viemistä 11. metriin?

Chelsean viidessä edellisessä Valioliigaottelussa on nähty peräti neljä rangaistuslaukausta,Liverpoolin viidessä edellisessä pallo on viety kahdesti täplälle. Joukkueiden edellisessä kolmessa keskinäisessä kohtaamisessa on kahdesti ammuttu rankkari ja tämän illan ottelun tuomari Anthony Taylor antoi juuri elokuussa samassa otteluparissa Liverpoolille pilkun. Taylor on viheltänyt myös Chelsealle rankkarin ottelussa ManU:a vastaan 28.11 ja niin ikään tuomarin kahdessa edellisessä ottelussa (Southampton – Tottenham sekä Arsenal – West Ham (EFL)) on nähty rangaistuslaukaus. Eli otetaan vetokupongille kohde ”ottelussa rangaistuslaukaus” ja katsotaan milloin 43-vuotias kuulapää viheltää pilliin käden osoittaessa rangaistuspilkkua.

Pelivalintamme:

Ottelussa tuomitaan rangaistuspotku: Kyllä @3.00

Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.00

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.6

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.6

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan