EFL Cup: Chelsea - Manchester City

Julkaistu: 23.02.2019 22:44


EFL Cup: Chelsea - Manchester City
EFL Cup | Chelsea - Manchester City | 18:30
Nordicbet Nordicbet
Jos Chelsean ja Manchester Cityn liigacupin finaali olisi pelattu joulukuussa, niin ottelusta olisi voinut odottaa tasaista, mutta nyt tilanne on kyllä toinen. City on vakuuttava joukkue, ja Chelsea on juuri nyt melko sekaisin.

Edellisen kerran kun joukkueet kohtasivat, niin City laittoi pallon kuusi kertaa Chelsean maaliin, eikä se itse päästänyt yhtään. Tuon nöyryytyksen on pakko olla Chelsean pelaajien mielessä, vaikka sitten kokeneita ammattilaisia ovatkin. Cityllä on varmasti tässä pelissä henkinen yliote sen lisäksi, että se on muutenkin paremmassa kunnossa.

Chelsean manageri Maurizio Sarri on ilmeisesti nyt jo reilussa puolessa vuodessa menettänyt niin pelaajien kuin kannattajien luottamuksen. Jos joukkue on onnistu tekemään kunnon u-käännöstä, niin seuran on pakko antaa Sarrille potkut. Ja tähän vielä päälle FIFA:n langettama siirtokielto, niin eipä hyvin mene Stamford Bridgellä.

Vetomarkkina on laittanut ottelun kertoimet niin, että Chelsea suorasta voitosta saisi jo melkein kuuden lukemia. Kertoimet ovat liikkuneet rajusti.Vajaa kuukausi sitten Chelsean suorasta voitosta olisi saanut kertoimeksi noin 3.75, ja vielä kuun vaihteessa noin 4.75.

Manchester Cityn suoraa voittoa alle 1.60:n kertoimella ei voi pelata, mutta ei Chelsean pelaaminenkaan houkuttele. Yli 2,5 maalia saa kertoimeksi noin 1.70, ja sekin tuntuu olevan aika hyvin kohdillaan.
Kun perinteisemmistä vetovaihtoehdoista ei oikein löydy betsattavaa, niin pelataan kulmapotkuja. Chelsea yli 3.5 kulmaa saa noin 1.60 -tason kertoimia. Chelsea lienee takaa-ajaja suurimman osan pelistä, ja varsinkin sitten loppupuolella se hakee maalipaikkaa riskillä. Muutama päivä siten FA Cupissa Chelsea jahtasi Manchester Unitedia tunnin ajan, ja se sai ottelussa yhdeksän kulmaa.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Chelsea yli 4.5 kulmaa @1.68

Unibet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.68

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.60

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.60

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.60

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan