Eurooppa-liiga: Chelsea - PAOK

Julkaistu: 29.11.2018 16:01


Eurooppa-liiga: Chelsea - PAOK
Eurooppa-liiga | Chelsea - PAOK | 22:00
Chelsea isännöi tänään Eurooppa-liigassa kreikkalaista PAOK Thessalonikia. Joukkueet kohtasivat kertaalleen jo Kreikassa syyskuun lopussa, kun Chelsea haki 0-1 vierasvoiton. Englantilaisille Eurooppa-liigan alkulohko on ollut helppo ja joukkue on jo varmistanut jatkopaikkansa. Neljästä pelistä on kaikista tullut voitto ja 12 sarjapisteellä Chelsea johtaa toisena olevaa Mol Vidiä kuudella pisteellä.

PAOK on lohkon viimeisenä, tasapisteissä Bate Borisovin kanssa. PAOK hävisi heidän harmikseen kaksi kertaa Mol Vidille ja teki omasta jatkopaikastaan hyvin hankalaa. PAOK on pakkovoiton edessä ja tarvitsee apua myös Batelta ja Mol Vidiltä, jotta kumpikaan heistä ei karkaisi liikaa PAOKilta karkuun.

Chelsea on pelannut Valioliigassa marraskuussa hieman ailahtelevasti ja kolmesta ottelusta on voitto,tasapeli ja tappio. Marraskuun aikana Chelsea on pelannut yhden ottelun vieraissa Bate Borisovia vastaan voittaen 0-1. Viime ottelussa he romahtivat Tottenhamia vastaan 3-1 ja Arsenal pääsi jo pisteen päähän heistä. Halutakseen ensi kaudeksi Mestarien Liigaan, on voittoja tultava ja asemia parannettava. Eurooppa-liiga on kuitenkin Chelsealle myös mahdollinen väylä Mestarien Liigaan, mutta panostus on varmasti pienempää tähän turnaukseen kun Valioliigaan.

Chelsea pelaa seuraavan ottelunsa Valioliigassa jo 2. joulukuuta Fulhamia vastaan, josta he tarvitsevat voiton. Tämä peli Eurooppa-liigassa on heille kokolailla merkityksetön, joten päävalmentaja Maurizio Sarri lepuuttanee ykköspelaajiaan varmistaakseen, että he ovat iskussa joulukuun otteluissa. Chelsea on silti ennakkosuosikki, mutta emme usko kovinkaan suurimaaliseen otteluun. PAOK tulee pelaamaan aggressiivisesti, mutta Chelsea pitänee palloa ja pelaa vain ottelun pois. Me lähdemme ottelun vedonlyöntiin myös näistä lähtökohdista ja panoksemme menee vähämaalisen ottelun puolesta.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 3 maalia @1.77

Bet90 - Lue arvostelu

1.77

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.77

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.77

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.77

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.77

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.73

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.72

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan