Valioliiga: Chelsea - Wolverhampton

Julkaistu: 10.03.2019 10:18


Valioliiga: Chelsea - Wolverhampton
Valioliiga | Chelsea - Wolverhampton | 16:05
Nordicbet Nordicbet
Vuoden alkupuolella kriisijoukkueeksi leimattu Chelsea on hieman saanut peliinsä ryhtiä viimeisen puolentoista viikon aikana. Sillä on nyt alla kolmen voiton putki. Valioliigassa se on voittanut Tottenhamin ja Fulhamin, ja Eurooppa-liigassa se voitti viikolla Kiovan Dynamon 3-0.

Chelsea on parantanut joka puolella kenttää. Puolustus on tiukentunut, Chelsea on päästänyt vain neljä maalia viimeisissä seitsemässä ottelussa. Kärkipääkin on parempi. Gonzalo Higuain on selvästi enemmän kotonaan brittifutiksen kanssa kuin vielä kuukausi sitten, samaten Pedro ja Willian pelaavat paremmin kuin toviin.

Wolverhampton on jo pitempään ollut hyvässä kunnossa. Se on kymmenestä viime ottelustaan hävinnyt vain yhden. Vierastappio heikon Huddersfieldin kentällä oli notkahdus muuten hyvin menneen alkuvuoden aikana. Viime ottelussaan Wolves voitti kotonaan Cardiffin 2-0.

Wolves on tällä kaudella ollut hyvä Valioliigan suuria vastaan, mutta toisinaan se on sitten onnahdellut heikompiaan vastaan. Wolves on voittanut muun muassa Tottenhamin vieraissa, Chelsean kotonaan, pelannut Arsenalin, Man Cityn ja ManU:n kanssa tasan.

Wolves on tällä kaudella ollut onnekas loukkaantumisten kanssa. Sillä on pieni ryhmä, ja avainpelaajien loukkaantuminen voisi sotkea koko homman. Näin ei ole kuitenkaan käynyt, tänäänkin se pääsee Chelseaa vastaan parhaimmillaan.

Vetomarkkinoilla Chelsean voittokerroin on vain noin 1.55, ja se on varmasti liian vähän. Wolves ei ole niin paljon Chelseaa heikompi, vaikka kotijoukkue onkin petrannut. Ei tästä kuitenkaan oli kuin muutama viikko, kun se oli umpisurkea riidanpesä.

Pelivalintamme:

Wolves +1 asian handicap @2.01

Bethard - Lue arvostelu

2.01

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.98

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.90

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan