NFL: Chicago Bears - Green Bay Packers

Julkaistu: 05.09.2019 09:57


NFL: Chicago Bears - Green Bay Packers
NFL | Chicago Bears - Green Bay Packers | 03:20
Nyt alkaa NFL:n juhlavuosi. Kausi on sadas liigan alusta lähtien, ja se sopii aloittaa klassikko-ottelulla Chicago Bears vastaan Green Bay Packers. NFC:n pohjoisen lohkon joukkueet ovat todellinen rivalry -pari, ja tälle kaudelle kummallekin on arvioitu menestystä. Esimerkiksi NBC on rankannut Chicagon kauden alla liigan kuutoseksi ja Green Bayn sijalle 14. NFC -konferenssin voitosta Chicago saa Unibetilta kertoimeksi 10.00 ja Green Bay 11.00, eli tasaista on.

Avausottelussa kertoimet ovat kotijoukkue Chicagolle 1.53 – 2.55, ja tasoitus on 3.5 pistettä. Totals-raja on 46.5 pistettä.

Totals-puolelta voisi kaivaa betsin avausotteluun. Tasoitus ja ML-kerroin tuntuvat olevan aikalailla kohdillaan.
Viime kaudella joukkueet pelasivat yhden over-matsin ja toisen alle totals-rajan. Viime vuonna avausviikolla Green Bay tuli 21 pisteen takaa-ajoasemasta ja nousi viimeisellä neljänneksellä pisteen voittoon.

Viime kaudella Chicagon puolustus oli rautaa. Se oli tilastomiesten papereissa koko liigan paras puolustus antamalla vastustajille vähiten pisteitä ja kolmanneksi vähiten jaardeja. Bearsin on kyllä hankala tällä kaudella uusia viime vuosi, mutta kyllä se edelleen on vähintään yksi liigan parhaista puolustuksista.
Beasin valmennuspuolella on hieman tapahtunut muutoksia. Chuck Pagano on nyt puolustuksen koordinaattori, kun Vic Fangiosta tuli Denverin päävalmentaja. Tämä ei kovin paljon joukkuetta heikennä, Pagano on loistava ja kokenut valmentaja.

Chicagon ongelma on joukkueen hyökkäys. Pelinrakentaja Trubisky oli viime kaudella kovin epätasainen, pallot lentelivät usein minne sattuu, ja vain neljästi Trubisky heitti yli 250 jaardin ottelun.

Kotijoukkueen puolustus on rautaa, hyökkäys ei. Hyvä veto on siis alle 46.5 pistettä Unibetin kertoimella 1.92.

Pelivalintamme:

alle 46.5 pistettä @1.92

Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan