NFL: Chicago Bears - Minnesota Vikings

NFL | Chicago Bears - Minnesota Vikings | 03:15 | 21.12.2021
Kohde sulkeutuu: 21.12.2021 03:15
Chicago Bears on heikko joukkue, ja vielä useampi avauksen pelaaja on sivussa koronan vuoksi.NFL-viikon viimeinen matsi on Chicago Bears vastaan Minnesota Vikings. Chicagon kausi on jo paketissa. Sillä on teoreettinen mahdollisuus vielä nousta wild card -paikalle, mutta tuskin siihen uskoo kukaan. Minnesota on NFC:n pohjoislohkossa kaksi voittoa Chicagon edellä, eli Bearsin olisi oikeastaan pakko voittaa. Tavallaan matsi on Minnesotallekin pakkovoiton paikka. Ei se oikein voisi notkahtaa heikkoa Chicagoa vastaan, tai villi kortti -paikka karkaa liian kauaksi.
Minnesota voitti viime kierroksella Pittsburgh Steelersin 36-28. Chicago Bears taas hävisi Green Bay Packersille 30-45.

Koronavirus kurittaa taas urheilua pahemman kerran ja NFL:n isoilla joukkueilla on pelaajia, joita sairastuttaa. Chicago Bearsin joukkueeseen virus on iskenyt pahemman kerran. 12 pelaajaa on nyt sivussa, mukaan lukien viisi aloituskokoonpanon pelaajaa. Minnesotallakin on useita pelaajia koronakaranteenissa, mutta yksikään heistä ei varsinaisesti ole aloituskokoonpanon pelaaja.

Minnesota on ollut tällä kaudella kovin ailahtelevainen joukkue. Se hävisi aiemmin kaudella Detroitille, ja oli hyvin lähellä hävitä toisenkin kerran. Sitten toisaalta marraskuussa joukkue voitti mainio Green Bayn.

Bears on kehno kummallakin puolella palloa


Minnesotalla on pelintekijöitä hyökkäyksessä. Keskushyökkääjä Dalvin Cook pelasi viime kierroksella vuoden parhaan pelinsä, toisen vuoden laituri Justin Jefferson on pikku hiljaa jo tähtipelaaja. Pelinrakentaja Kirk Cousinsilla on kovat tilastolukemat, mutta siinä on syynä etupäässä se, että Cousins tekee heikompia joukkueita vastaan kovia lukemia. Parempia vastaan sitten miehen rajoitukset tulevat esille. Nyt olisi Cousinsilla taas vastassa yksi liigan heikoimmista.

Joskus kauan sitten Chicago Bearsin puolustus oli pelattu. Vaan ei ole enää, nyt se on varjo vain kunniansa päivistä. Nykypuolustuksen yksi parhaista Khalil Mack on sivussa koko loppukauden jalkavamman vuoksi. Toisaalta ei Bears pystynyt Mackin kanssakaan pysäyttämään yhtään ketään. Football Outsiders -sivuston laskelmien mukaan Chicagon puolustus on koko liigassa sijalla 24.

Hyökkäyksessä Chicago on ollut vielä huonompi. Sillä puolella palloa sen sijoitus on Football Outsidersin mukaan 26. Bearsin pelinrakentaja Fields on vielä rookie, ja hänellä on hankalaa, kun hyökkäyksen linja on umpikehno. Nyt vielä kolme viidesosaa linjasta on sivussa. Juoksupeli joukkueella on sujunut jotenkin, mutta nyt kaksi parasta keskushyökkääjää Montgomery sekä Herbert ovat mahdollisesti sivussa sairastelun vuoksi.


Minnesota on parempi joukkue, ja se on terveemmässä kunnossa. Tasoitus on 6.5 pistettä eli alle touchdownin. Siitä kupongille.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Minnesota Vikings -6.5 @1.94

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.94

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.94

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.94

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders