NFL: Chicago Bears - Philadelphia Eagles

Julkaistu: 06.01.2019 12:00


NFL: Chicago Bears - Philadelphia Eagles
NFL | Chicago Bears - Philadelphia Eagles | 23:40
Philadelphia Eagles on wild card -kierroksella Chicago Bearsin kentällä kuuden pisteen altavastaaja. Philly on hyvässä kunnossa juuri nyt kun pitääkin olla iskussa. Se on pelannut neljästä viimeisestä ottelusta kolme play offs -joukkueita vastaan, ja se voitti Houstonin sekä LA Ramsin. Dallasille Eagles hävisi jatkoajalla. Viimeisellä runkosarjan kierroksella Eaglesilla oli pakkovoitto, ja se hoiti homman voittamalla Washingtonissa Redskinsit 24-0. Kolme Eaglesien neljästä viimeisestä on vielä ollut vierasmatseja.

Philadelphian ykkös-QB Wentz on sairastuvalla ja Foles on tullut pelaamaan, aivan kuten viime vuonnakin, jolloin Foles lopulta vei joukkueen mestariksi asti. Taas Foles on ollut mainio, viimeisissä kolmessa ottelussa hänen syöttönsä ovat osuneet omille yli 76 prosenttisesti.

Iso osa Eaglesien menestystä viime viikkoina on ollut hyökkäyksen linjan ansiota, Folesille on tullut painetta viimeisissä kolmessa ottelussa vain kerran viidestä, kun hän on lähtenyt heittämään.

Chicago Bearsin kovin ase on juuri pass rush, mutta miten se nyt pelaa, kun vastassa on loistavasti toimiva o-line? Muutenkin Chicagon puolustus on joukkueen selkäranka, mutta LA Rams poislukien se ei ole aikoihin kohdannut Philadelphian veroista hyökkäystä. Ramsit Chicago tosin piti kotonaan vain kuudessa pisteessä.

Kuuden pisteen tasoitus on liikaa tähän peliin. Jos Chicago voittaa, niin pelistä tullee vähäpisteinen.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Eagles +6 @1.95

Speedybet - Lue arvostelu

1.95

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.94

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.90

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan