NHL: Chicago Blackhawks - Buffalo Sabres

Julkaistu: 17.11.2019 17:14


NHL: Chicago Blackhawks - Buffalo Sabres
NHL | Chicago Blackhawks - Buffalo Sabres | 2.00 | Blackhawks isännöi ensi yönä NHL:ssä Sabresia. Joukkueet ovat kuntopuntarin vastakkaisissa päissä.
Betsson Betsson
Chicago Blackhawks pyrkii venyttämään voittoputkensa neljään otteluun, kun kotikentällä vastaan asettuu Buffalo Sabres. Vieraat aloittivat NHL-kauden hyvin, mutta olivat ennen viime yön ottelua Ottawaa vastaan kuuden ottelun tappioputkessa.

Blackhawks kuntopuntarin kärkipäässä


Chicago on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa vasta sijalla 13 kolmeen pisteen päässä pudotuspeliviivasta. Viime aikojen otteet ovat kuitenkin olleet hyviä, ja viimeisen viiden ottelun kuntopuntarissa Hawks on jaetulla kakkossijalla koko liigassa.

Varsinkin hyökkäyspeli on toiminut, sillä näissä viidessä ottelussa tehtyjä maaleja on peräti 24 ja ainoastaan yhdessä Hawks on tehnyt alle viisi maalia. Joukkueen sisäisen pistepörssin kärkinimi Patrick Kane on kahdeksan ottelu pisteputkessa, jonka aikana on syntynyt 16 tehopistettä.

Sabresin hyvä alku kääntynyt laskuun


Sabres oli kauden alun positiivisin yllättäjä, mutta viime kauden tapaan vahvaa alkukautta on seurannut jyrkkä lasku. Viime yön ottelu katkaisi kuuden ottelun tappioputken, ja viimeisestä kymmenestä ottelusta ainoastaan Vegas Golden Knights on kerännyt Puhveleita vähemmän pisteitä.

Alkukaudella hyvin toiminut hyökkäys on näissä kymmenessä ottelussa tehnyt vain 2,4 maalia per ottelu. Joukkueen kapteeni Jack Eichel ei ole yksin pystynyt kannattelemaan joukkuetta, vaikka tekikin viime yön voitossa kaikki joukkueensa neljä maalia.

Paljon maaleja luvassa?


Molemmat kyseessä on back-to-back-ottelu, joten viime yönä luukkua avanneet Corey Crawford ja Carter Hutton aloittavat luultavasti maaleilla. Selkeä kakkosmaalivahti kumpikaan ei ole ollut, mutta varsinkin Crawford on pelannut tilastojen valossa selvästi Robin Lehneriä huonommin.

Joukkueiden viime aikojen runsasmaaliset ottelut ja aloittavat maalivahdit huomioon ottaen ottelusta voi odottaa melko runsasmaalista. Pelivalintamme otteluun on yli 6 maalia.

Pelaa kohdetta 50€ riskittömällä vedolla!


Guts.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille tervetuliaistarjouksena 50€ riskittömän vedon. Pääset kokeilemaan esimerkiksi tämän vihjeen kohdetta riskittömästi 50€ panoksella ja jos kohde menee väärin, saat panoksesi takaisin! Siirry Gutsille tästä tai alla olevasta painikkeesta.
Guts: lunasta 50€ riskitön veto >>

Pelivalintamme:

Yli 6 maalia @1.97

18bet - Lue arvostelu

1.97

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Olybet - Lue arvostelu

1.94

Olybet - käytä 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

1.91

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.91

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Energybet - Lue arvostelu

1.89

Tuplaa ensimmäisen yhdistlemävetosi kerroin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

1.89

Lunasta 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta + 50€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan