NHL: Chicago Blackhawks - Nashville Predators | Matalamaalista vääntöä?

Julkaistu: 09.01.2019 17:47


NHL: Chicago Blackhawks - Nashville Predators | Matalamaalista vääntöä?
NHL | Chicago Blackhawks - Nashville Predators | 03:00
Chicago Blackhawks ja Nashville Predators kohtaavat United Centerissä. Preds on tottakai joukkueista parempi ja oikaissut myös kurssiaan, muttei se silti mitään sellaista ole esittänyt että kovin suuri suosikkiasema vieraissa olisi perusteltu. Myös Chicago on hieman petrannut heikoimmista ajoistaan, muttei Blackhawsinkaan otteissa mitään sen suurempaa kestävää kehitystä ole tapahtunut. Tiedossa voi hyvin olla melko vaisu ottelu, jossa maalejakaan tuskin liukuhihnalta nähdään.

Nashvillelle kuluva vieraskiertue on erittäin merkityksellinen. Täysin penkin alle mennyt loppuvuosi on pystytty kääntämään parempaan suuntaan ja varsinkin tiistain 4-0 voitto vahvasta Torontosta oli oivallinen esitys. Kahdessa edellisessä ottelussa Predators onkin jälleen ollut lähempänä sitä työteliästä kollektiivia, joka on kylvänyt kauhua sarjassa viime vuosina. Myös loukkaantumissuma alkaa hellittää, mikä on Predatorsin kuluttavan pelityylin kannalta kriittistä.

Chicago on pelannut kovin vaihtelevasti. Joukkue voitti maanantaina Pittsburgin vieraissa, mutta toisaalta on myös hävinnyt kotiotteluitaan heikoille vastustajille aivan mennen tullen. Historiallisesti Blackhawks on aina pärjännyt hyvin juuri Nashvillea vastaan kotona, eikä se tälläkään kertaa mahdotonta ole. Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat myös lähes poikkeuksetta olleet varsin vähämaalisia, mistä löytyy paras peli-idea tähänkin otteluun.

Kotialtavastaaja plus kaksi epävarmaa joukkuetta, joiden puolustus sekä varsinkin maalivahtipeli ovat kuitenkin viime aikoina olleet vankalla tasolla on sellainen yhtälö, että katseet on syytä kiinnittää mataliin maalimääriin. Varsinaisen peliajan alle 6 maalia on mainio valinta.

Lunasta uusi 100€ bonus 18betille


18bet.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ saakka. Tuplaa siis ensimmäinen talletuksesi. Lue lisää 18bet bonuksesta täältä tai siirry pelaamaan!
18bet: hyödynnä 100€ bonuksesi vedonlyöntiin >>

Pelivalintamme:

Alle 6 maalia @1.95

Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.95

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.95

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

1.94

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.93

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan