NHL: Chicago Blackhawks - St. Louis Blues | Löytyykö isänniltä motivaatiota?

Julkaistu: 03.04.2019 13:15


NHL: Chicago Blackhawks - St. Louis Blues | Löytyykö isänniltä motivaatiota?
NHL | Chicago Blackhawks - St. Louis Blues | 3.00 | Chicago isännöi St. Lousia molempien kolmanneksi viimeisessä runkosarjan ottelussa. Kotijoukkueella ottelu on myös kauden kolmanneksi viimeinen.
NordicBet NordicBet
Chicago menetti viimeisenkin matemaattisen mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan Coloradon viime yön voiton seurauksena. Vaikka joukkueen peli paranikin vuoden alussa, ailahtelevaisuus ja heikko oman pään peli maksoivat lopulta playoff-paikan.

Viime aikoina Hawksin pelit ovat olleet tiukkoja, mutta siitä huolimatta se on menettänyt niistä paljon arvokkaita pisteitä. Edellisestä kahdeksasta ottelusta kerättyjä pisteitä on seitsemän ja kaikki ottelut ovat ratkenneet yhden tai kahden maalin erolla. Tasapeliin on päättynyt neljä.

Blues on nostanut vuodenvaihteen jälkeen vielä Blackhawksiakin enemmän tasoaan, sillä joukkue oli tällä kaudella huonoimmillaan läntisen konferenssin viimeisenä. Nyt pudotuspelipaikka on jo varmistunut, ja Nuottipaidoilla on vielä jopa mahdollisuus voittaa keskinen divisioona, koska kärkijoukkue Winnipeg on kaksi pistettä edellä.

St. Louisin viime aikojen otteet ovat olleet vakuuttavia, sillä edellisestä kymmenestä ottelusta pisteitä on kertynyt 15. Maaleja se on tehnyt näissä peleissä keskimäärin 3,5 ottelua kohden ja päästänyt 2,3.

Blues on ollut tällä kaudella hyvä vierasjoukkue, sillä ainoastaan Calgary on kerännyt läntisessä konferenssissa enemmän pisteitä vieraissa. Varsinkin oman pään peli on toiminut – päästettyjä vierasmaaleja on vähiten koko liigassa, keskimäärin 2,4 ottelussa.

Ottelusta voi odottaa suhteellisen tiukkaa, mutta Chicagon panoksettomuus ja viime yönä varmistunut kauden päättyminen tällä viikolla nostavat vierasjoukkueen hieman kertoimia suuremmaksi suosikiksi. Hawksin pukukopissa mieliala tuskin on kovin korkealla otteluun lähdettäessä, kun kauden tiedetään jo päättyvän pettymykseen. Bluesilla puolestaan kuntokäyrä on osoittanut jyrkästi ylöspäin jo pitkään. Pelivalintamme on siis suora vierasvoitto.

Lunasta 2x13,37€ riskitöntä vetoa!


Uusi esportsbetting.com sivusto tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa, sekä lisäksi ensimmäisen talletuksen jälkeen kaksi 13,37€ arvoista riskitöntä vetoa! Lyö vetosi ja jos et tällä kertaa osunut, saat panoksesi takaisin! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan esportsbettingille tästä >>

Pelivalintamme:

1X2: St.Louis Blues @2.20

Coolbet - Lue arvostelu

2.20

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.15

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.15

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.15

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.15

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

2.15

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.15

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.14

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan