NBA: Chicago Bulls - Brooklyn Nets

NBA | Chicago Bulls - Brooklyn Nets | 03:00 | 9.11.2021
Kohde sulkeutuu: 09.11.2021 03:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Chicago Bulls on viime matseissa näyttänyt huonoja puoliaan, nyt vastassa on Brooklyn Nets, joka on jatkuvasti kovin ohkaisen materiaalin varassa.Lauri Markkasen entinen seura Chicago Bulls aloitti kauden hyvin, mutta nyt se on hävinnyt kaksi viimeistä matsia Philadelphia 76ersiä vastaan. Tällä hetkellä Bullsin voittosuhde on 6-3, ja Markkasen uuden seuran Cleveland Cavaliersin voittosuhde on astetta parempi 7-3.
Kauden ensimmäisten matsien jälkeen Bullsin faniforumeilla jo iloittiin, että vihdoin kasassa on joukkue, joka voi haastaa vaikka NBA:n Itäisen konferenssin mestaruudesta. Nopeasti sitten kuitenkin kävi ilmi, että Bulls on heikompi kuin sarjan parhaat joukkueet.

Bullsin ongelmat ovat ilmeiset. Viime kaudella joukkueeseen kesken kauden tullut sentteri Nikola Vucevic on pelannut alkukauden todella heikosti. Ja kun Vucevicin tulon myötä Lauri Markkanen sysättiin penkille ja sitä kautta Clevelandiin, niin ainakin nyt näyttää siltä, että Bulls hävisi tässä kaupassa todella pahasti. Vucevic on jo yli kolmekymppinen, kankea, heikosti puolustava, eikä Bullsilla ole siirtojen jälkeen ainuttakaan kunnon isoa laituria joukkueessa. Tämä tulee vielä olemaan joukkueelle iso ongelma.

Muutenkin Chicagon joukkueen ongelmat alkavat näkyä. Pelintekijäksi hankittu Lonzo Ball on loistava pelaamaan nopeita hyökkäyksiä ja puolustamaan, ja nykyään hän myös heittää hyvin kolmosen kaaren takaa. Hitaissa puolen kentän hyökkäyksissä Ball ei ole häävi pelinrakentaja. Laituri DeMar DeRozan on ollut alkukaudella Chicacon hyökkäyksen tärkein lenkki, mutta hänellä alkaa jo olla ikää. Viime kaudella All Stars -tasolle noussut Zach LaVine pelaa peukalo loukkaantuneena, ja se näkyy.

Monelta osin Cleveland Cavaliers on Bullsia edellä, jos tällaista vertailua nyt on syytä tehdä. Pitkien miesten osastolla Cleveland on aivan eri tasolla kuin Bulls, ja joukkueen vaihtopenkin takamies Ricky Rubio on erinomainen pelintekijä, kun ei juosta nopeita.

Brooklyn olisi nyt voitettavissa


Chicago Bulls pelaa tällä kertaa Brooklyn Netsiä vastaan. Kauden alla Nets rankattiin Itäisen konferenssin kärkeen viime kauden mestarin Milwaukee Bucksin kanssa. Sitten alkoivat ongelmat. Flat earth -teoriaa kannattanut Kyrie Irving ei halua ottaa koronarokotetta, ja New Yorkin lakien mukaan Irvingillä ei ole asiaa Brooklynin kotimatseihin. Nets siirsi Irvingin syrjään siihen saakka, kunnes tilanteeseen tulee selvyyttä. Ja tuskin tulee ollenkaan.

Nets on pelannut ilman Irvingiäkin hyvin. Sillä on saldona nyt 7-3 ja alla viiden voiton putki. Kevin Durantin pistekeskiarvo on yli 28 ja James Hardenin yli 18. Hardenin syöttökeskiarvo on lähes yhdeksän per matsi. Näiden kahden varassa Brooklyn pelaa. Hyviä roolipelaajia joukkueelta myös löytyy tukemaan starakaksikkoa. Joe Harris on pelannut yli 31 minuuttia per matsi.


Bulls on nyt kotijoukkue, ja se on huilannut päivän enemmän. Nämä ovat merkittäviä tekijöitä NBA:n tiukassa ohjelmassa. Bulls on hienoinen suosikki, tasoitus on 1.5 pistettä. Laitetaan betsi Bullsille perusteena ylimääräinen lepopäivä, ja se, että sentteri Vucevic ei voi pelata näin heikosti näin montaa matsia peräkkäin. Bullsin viime matsissa Philadelphiassa Vucevic heitti kaaren takaa seitsemän kertaa ja vain yksi meni sisään. Netsin pelaaminen loppujen lopuksi liikaa Durantin ja Hardenin varassa, ei tämä kaksikko voi koko kautta kantaa joukkuetta niskassaan.

Alla videolla perustelu, miksi Brooklyniä vastaan voi pelata:


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Chicago Bulls @1.83

Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.8

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders