NBA Summer League: Chicago Bulls - Charlotte Hornets

Julkaistu: 10.07.2019 14:10


NBA Summer League: Chicago Bulls - Charlotte Hornets
NBA Summer League | Chicago Bulls - Charlotte Hornets | 00:00
Chicago Bulls kohtaa Las Vegasin kesäliigassa Charlotte Hornetsin keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Chicago Bullsin kesäliigan ottelut eivät ole menneet hyvin, kun joukkue on hävinnyt kehnoilla esityksillä 2 ottelua kolmesta. Joukkueen ykkösmiehet, tämän kesän ykköskierroksen varaus Coby White sekä viime kesän ykköskierroksen varaus Chandler Hutchinson ovat pelanneet hyvin, mutta joukkueena Bulls ei ole onnistunut. Bulls voitti ensimmäisessä ottelussaa Lakersin, joka on myös ollut erittäin huono.

Charlotte Hornets on myöskin hävinnyt kaksi kolmesta, mutta ollut selkeästi parempi koripallojoukkue kuin Bulls. Charlotte voitti ensimmäisessä ottelussaan odotetusti Golden Staten, mutta hävisi tämän jälkeen San Antoniolle sekä Kiinan maajoukkueelle. Kiinaa vastaan Charlotte lepuutti kolmea johtavaa pelaajaa, joka oli suurin syy hienoiselle tason laskulle. Tulevaan otteluun Bullsia vastaan Miles Bridges, Dwane Bacon sekä Cody Martin tulevat takaisin. Varsinkin viime kesän 12. varaus Miles Bridges on ollut erittäin hyvä ja hänellä onkin hyvä tulokaskausi NBA:ssa jo alla. Bridges pelasi viime kaudella jo 80 ottelua yli 20 minuutin keskiarvolla tehden 7,5 pistettä ottelua kohden. Kesäliigan kahdessa ottelussa Bridges on nakuttanut 13 ja 23 pistettä.

Bulls ei pelaa back-to-back ottelua, mutta pelaa silti kolmannen ottelunsa neljän päivän sisään, kun Charlottella joukkueena on yksi lepopäivä tässä ajassa enemmän ja kärkimiehet tulevat täysin levänneenä. Charlotte saa hyvää kerrointa vedonlyönnissä ja pelaamme ottelussa heidän voittoaan kevyellä tasoituksella.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Charlotte Hornets @1.82

Coolbet - Lue arvostelu

1.82

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.81

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.81

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan