NBA: Chicago Bulls - Houston Rockets

NBA | Chicago Bulls - Houston Rockets | 03:00 | 21.12.2021
Kohde sulkeutuu: 21.12.2021 03:00
Bulls palasi koronabreikiltään komeasti voittamalla Los Angeles Lakersin viidellä pisteellä. Houston on edelleen yksi liigan huonoimmista.Lauri Markkasen viime kauden NBA-joukkueelta Chicago Bullsilta peruttiin hiljattain kaksi ottelua koronaongelmien vuoksi. Nyt olisi toinen matsi tauon jälkeen. Viimeksi Bulls voitti kotonaan Los Angeles Lakersin viidellä pisteellä. Aivan täysin Bulls ei ole koronaongelmista vielä selvinnyt. Muun muassa Zach LaVine sekä muutama rotaatiopelaaja ovat edelleen karanteenissa.

Bullsilla menee muuten oikein hyvin. Se on nyt Itäisen konferenssin kakkonen, ja Markkasen uusi seura Cleveland Cavaliers on kolmonen. Voi sanoa, että kun Markkanen vaihtoi seuraa, niin kumpikin seura otti askeleen eteenpäin. Tosin ei kehitys Markkasesta johdu.

Nyt Chicagolla on vastassa yksi liigan heikoimmista, eli Houston Rockets. Chicagolla on tällä hetkellä 18 voittoa, ja Houstonilla vain kymmenen.
Viime ottelussaan Houston otti voiton, kun vastassa oli toinen heikko joukkue Detroit Pistons.

Rocketsilla ei ole ollenkaan yhtä pahoja ongelmia poissaolojen kanssa, mitä Chicagolla on viime kierroksilla ollut. Kevin Porterin puuttuminen on kovin menetys Rocketsille.

Chicagon joukkueesta voi taas nostaa esille viime kesän veteraanihankinnan DeMar DeRozanin. DeRozan palasi koronakaranteenista paukuttelemalla Lakersia vastaan 38 pistettä. DeRozan pelaa MVP-tasoista kautta.

Vucevic on ollut Bullsin heikko lenkki


Rockets voitti Bullsin, kun joukkueet kohtasivat tällä kaudella ensimmäisen kerran marraskuussa. Syy yllättävään voittoon oli se, että Houston osui ottelussa 17 kertaa kolmosen kaaren takaa. Houston on muuten kauden aikana osunut kaaren takaa noin 34 prosentin tarkkuudella.

Toisaalta Chicago puolustaa edelleen huonosti kaarta. Viime kaudellakin joukkueen takamiesten puolustaminen oli surkeaa, ja sen seurauksena ongelmat kasaantuivat korin alle. Lauri Markkanen nostettiin usein tikun nokkaan kehnosta puolustuspelaamisesta, mutta tämä kausi on osoittanut, että Markkanen on ok puolustaja, kun taas esimerkiksi LaVine on useimmiten kehno.

Vaikka Bullsin kolmosen viivan puolustaminen onkin heikkoa, niin kaiken kaikkiaan se on liigan top 10 -puolustus. Joukkueen suurin ongelma on ollut sentteripeli. Viime kaudella hankittu Nikola Vucevic on ollut kehno. Hän ei koskaan ole ollut hyvin liikkuva ja hyvin puolustava pelaaja, mutta nyt vielä Vucevicin heittokin on ollut täysin hukassa. Vucevic saa vastaansa Houstonin sentteri Chris Woodin, ja se on ainoa kohta, jossa Houston on Chicagoa edellä.


Ottelun tasoitus on 8.5 pistettä, ja se tuntuu liian vähältä. Houstonilta puuttuu aloituksen takamies ja kaksi rotaatiotakamiestä. Alex Caruso korvaa LaVinen Bullsin avauksessa, ja se tulee näkymään Bullsin puolustuksessa. Jos DeRozan jatkaa MVP-peliään tai Vucevic saa heiton kohdalleen, niin ero venähtänee yli kymmenen pisteen.
Lapulle Bulls -8.5.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Chicago Bulls -8.5 @1.95

Bet365 - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan