NBA: Chicago Bulls - Indiana Pacers

Julkaistu: 04.01.2019 18:36


NBA: Chicago Bulls - Indiana Pacers
NBA | Chicago Bulls - Indiana Pacers | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Chicago Bulls ja Lauri Markkanen saa vastaansa tänään Indiana Pacersin. Chicagon loukkaantumislista on alkanut lyhentyä ja joukkue on saavuttanut jopa voittoja viimeisten viikkojen aikana. Chicagon peli ei silti ole kovinkaan kaunista katseltavaa, vaikka joukkue taisteleekin kunniakkaasti ottelusta toiseen. Bulls on vielä Cavaliersin ja Knicksin edellä sarjataulukossa, mutta varmasti loppukautta kohden Bullsinkin pelaajien motivaatiota voi alkaa kyseenalaistamaan, varsinkin hankalissa olosuhteissa kuten back to back otteluissa.

Indiana Pacers on kolmantena idässä ja porskuttaa hyvinkin positiivisesti. Joukkue on voittanut muun muassa viimeisestä 14 ottelustaan 12. Viimeksi Chicagon Indiana kohtasi joulukuun alussa, jolloin Indiana oli kuudella pisteellä parempi. Tuolloin Indianalta oli vielä poissa tärkein pelaaja Victor Oladipo. Nyt joukkue on pääosin terveenä, ainoastaan Myles Turner on hieman kysymysmerkki nenävammansa kanssa, mutta hän on kuitenkin pystynyt harjoittelemaan täydellä teholla ja on kertonut ettei maskin kanssa pelaaminen haittaa.

Indiana on ollut kaudella yksi parhaista puolustusjoukkueista ja on puolustustehokkuudessa NBA:n toiseksi paras joukkue tällä hetkellä. Heittotarkkuus on ollut myös valttia Pacersille, sillä he ovat toiseksi tarkimmin heittänyt joukkue Golden State Warriorsin jälkeen. Verrattaen Chicago Bulls, jonka heittopeli on ollut kokolailla randomia tällä kaudella, on vasta neljänneksi huonoin heittojoukkue. Myös kolmen pisteen heitoissa Indiana on loistanut ollen viidenneksi tarkin kaaren takaa.

Markkina on reagoinut Myles Turnerin nimen olemisesta loukkaantuneiden listalla, mutta raportit antavat kuitenkin signaalin, että hän pelaa. Tällöin saamme hyvinkin etua Indianalle vedonlyönnissä, kun tasoitus on heille vain -6,5 pistettä. Indiana pelaa vasta nyt 2019 vuoden ensimmäisen ottelunsa, joten he ovat päässeet lepäämään kunnolla.

Lunasta uusi 100€ bonus 18betille


18bet.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ saakka. Tuplaa siis ensimmäinen talletuksesi. Lue lisää 18bet bonuksesta täältä tai siirry pelaamaan!
18bet: hyödynnä 100€ bonuksesi vedonlyöntiin >>

Pelivalintamme:

Indiana Pacers -6,5 @1.94

18bet - Lue arvostelu

1.94

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.91

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.91

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan