NBA: Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder | Markkaselle kova pisteilta tulossa!

Julkaistu: 07.12.2018 17:14


NBA: Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder | Markkaselle kova pisteilta tulossa!
NBA | Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder | 03:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Lauri Markkanen on tehnyt paluun kyynerpäävamman jälkeen ja pelannut nyt kaksi ottelua. Lauri on heti päässyt isoon rooliin ja pelannut ensimmäisessä pelissä 25 minuuttia ja toisessa jo 32 minuuttia. Markkanen otti heti avauskokoonpanon paikkansa takaisin ja oli joukkueensa paras tehomies viime ottelussa 21 pisteellä ja 10 levypallolla. Nyt Lauri ja Chicago Bulls kohtaa Russell Westbrookin ja Oklahoman kotonaan United Centerissä.

Oklahoma on piristynyt alkukaudesta ja ovat neljän ottelun voittoputkessa. Viimeaikaiset vastustajat eivät kuitenkaan ole olleet kovia joukkueita Detroitia lukuunottamatta, jonka OKC kyllä kaatoi suvereenisti vieraissakin 83-110. Viime ottelussa Brooklyn kaatui aivan ottelun lopuksi Paul Georgen voittoheitolla ja George niputtikin ottelussa 47 pistettä. Laurilla ja Chicagolla on siis kova paikka pysäyttää hyvävireiset supertähdet.

Chicago on 7 ottelun tappioputkessa ja tappio tulee tänäänkin. Laurin tulo vahvistaa heitä jopa merkittävästi, mutta Bobby Portisin ja Kris Dunnin poissaolo näkyy vielä joukkueessa. Zach Lavine on ollut hyvässä iskussa yksilönä tällä kaudella, mutta joukkueen hyökkäyspeli ei muuten ole kovinkaan nättiä tai strukturoitua ollut. Pallo lentää vähän turhan hanakasti joka tilanteessa ja settejä ei niinkään olla juostu kovinkaan suunnitellusti. Lauri tuo paljon optioita Bullsin hyökkäykseen, jota varmasti aletaan käyttää ja joukkuepeli paranee pikkuhiljaa.

Lauri on itse kertonut olevansa huippukunnossa ja off-seasonilla hänen keräämänsä lihasmassa, voima ja nopeus ovat tehneet hänestä jälleen pykälän paremman pelaajan ja valmiimman NBA:han. Lauri on äärimmäisen hyvä teknisesti heittäjänä isoksi mieheksi ja hänen pisteidentekokykynsä nähtiin jo viime ottelussa. Enteilemme Laurille samankaltaista peliä tänään ja uskomme hänen pisteensä menevän yli vedonlyöntiyhtiöiden määrittämän linjan. Lauriin kohdistuvat odotukset ovat vielä matalalalla,kun loukkaantumisen jälkeisiä pelejä ei vielä ole montaa alla.

Hyödynnä 100€ ilmaisveto Expektillä!


Legendaarinen vedonlyöntiyhtiö Expekt tarjoaa kaikille uusille pelaajille jopa 100€ ilmaisvedon. Saat ensimmäisen vetosi panoksesta 50% takaisin ilmaisvetona ilman kierrätysvaatimuksia. Lue lisää täältä tai siirry pelaamaan Expektille!
expekt: lunasta 100€ ilmaisveto tästä >>

Pelivalintamme:

Lauri Markkanen yli 16,5 pistettä @1.90

Betway - Lue arvostelu

1.90

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.86

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.86

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.86

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.86

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.85

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan