MLB: Chicago Cubs - New York Mets

Julkaistu: 28.08.2018 18:41


MLB: Chicago Cubs - New York Mets
MLB | Chicago Cubs - New York Mets | 03:05
DeGromin omituisiin kausitilastoihin tullaan todennäköisesti tänään kirjaamaan jälleen yksi tappio lisää, sillä Cubs vaikuttaa tällä hetkellä pitelemättömältä. Kotijoukkue on voittanut kuusi viimeistä otteluaan, juoksusuhteen ollessa 43-15. Metsin hyvä vire on taantunut ja se on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan.

Kotijoukkueen syöttäjänä aloittaa Cole Hamels, joka on hieman yllättävästikin ollut MLBn paras syöttäjä kuluvan kuukauden aikana. Viidessä startissa Hamels meni 4W-0L, ERA 0.79 ja WHIP 0.94. Edellisessä startissaan hän syötti kotiottelussa Redsiä vastaan täydet yhdeksän vuoroparia, antaen kahdeksan hittiä ja yhden ansaitun juoksun. Cubs voitti ottelun juoksuin 7-1.

Jacob deGromin kolmen ottelun voittoputki katkesi edellisessä startissa ja vieläpä sillä perinteisellä kaavalla. Mies syöttää kuusi vuoroparia loistavasti, mutta juoksutuki jää vähiin ja tilastoihin kirjattiin tappio. Tämän kauden aikana deGrom on kohdannut Cubsin kerran. Kotiottelussa hän syötti seitsemän vuoroparia ja antoi seitsemän hittiä, mutta vain yhden juoksun. Mets kuitenkin hävisi ottelun juoksuin 7-1.

DeGrom tarjoaa joukkueelleen jokaisessa startissaan mahdollisuudet ottelun voittoon, mutta todennäköisesti tarina tulee olemaan myös tänään sama mitä niin usein tällä kaudella. Kovassa iskussa oleva Cubsin offense tulee naulaamaan ottelun voiton viimeistään siinä vaiheessa kun deGrom on otettu vaihtoon.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Chicago Cubs -1 @2.12

Mr Green - Lue arvostelu

2.12

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.12

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.12

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.05

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.05

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.04

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan