MLB: Chicago Cubs - Pittsburgh Pirates

Julkaistu: 08.04.2019 17:40


MLB: Chicago Cubs - Pittsburgh Pirates
MLB | Chicago Cubs - Pittsburgh Pirates | 21:20
NordicBet NordicBet
Pirates on aloittanut kauden pirteästi, toisin kuin tämän iltainen vastustajansa, Chicago Cubs. Cubs on yhdeksästä ottelustaan voittanut vain kaksi ja syy löytyy joukkueen syöttäjistä, sillä se on antanut eniten juoksuja National Leaguessa.

Kotijoukkue lähtee otteluun syöttäjänään Jon Lester, jota ei voi moittia omista peliesityksistään. Lesterille tämän iltainen ottelu on kauden ensimmäinen startti kotikentällä, missä hän syötti viime vuonna 3.71 ERAlla. Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Lester syötti yhteensä 12 vuoroparia ja antoi 10 hittiä, sekä neljä ansaittua juoksua. Miinuksena yhteensä kolme homerunia. Viime kaudella Lester kohtasi Piratesin peräti kuusi kertaa. Kolmessa ottelussa hän syötti shutoutit ja kolmessa hän antoi 16 vuoroparin aikana 22 hittiä, sekä 12 ansaittua juoksua.

Piratesin syöttäjänä aloittava James Taillon aloitti kauden tappiolla Redsiä vastaan. Hän syötti ottelussa kuusi vuoroparia ja antoi viisi hittiä, sekä neljä ansaittua juoksua. Taillon tokeni heikohkosta alusta nopeasti ja syötti seuraavassa ottelussa Cardinalsia vastaan seitsemän vuoroparia, antaen kolme hittiä, sekä yhden ansaitun juoksun. Cubsia vastaan Taillon syötti viime kaudella kolmessa ottelussa yhteensä 19.2 inningiä ja antoi 17 hittiä, sekä viisi juoksua.

Cubsin bullpen on suoriutunut alkukaudesta koko MLB:n heikoiten. Sen ERA on 7.51 ja vastustajien osumakeskiarvo on ylivoimaisesti kovin; .314. Aloittavat syöttäjät ovat joukkueilla melko tasaisia. Etu on ehkä hieman Cubsin puolella, mutta Piratesin bullpen on ollut 2.75 ERAlla sarjan neljänneksi vahvin. Vastustajat ovat osuneet relievereiden syöttöihin vain .181 keskiarvolla.

Hyvin kautensa aloittaneen Piratesin kerroin on erittäin houkutteleva.

Pelivalintamme:

Pittsburgh Pirates @2.17

888sport - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.17

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.17

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.15

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

2.10

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan