MLB: Chicago Cubs - St. Louis Cardinals

Julkaistu: 20.07.2018 11:22


MLB: Chicago Cubs - St. Louis Cardinals
MLB | Chicago Cubs - St. Louis Cardinals | 21:20
Royal Panda Royal Panda
Cubs ja Cardinals ottivat viime yönä Suomen aikaa varaslähdön syyskaudelle. Cubs voitti ennen All Star-taukoa kolme ottelua putkeen ja pysyi voittokannassa myös tauon jälkeen, kaatamalla Cardinalsin juoksuin 9-6. Viimeisistä 15sta ottelusta Cubs on hävinnyt vain kolme ja sen johtoasema American Leaguen kärjessä rupee olemaan turvallisen tuntuinen. Cardinals on viimeisistä viidestä ottelustaan voittanut vain yhden.

Cubs lähtee otteluun syöttäjänään Jon Lester, joka on ollut selkeästi kauden tuottoisin pitcher. Lester on kauden 19 startissaan syöttänyt 12W-2L, ERA 2.58 ja WHIP 1.19. Kotikentällä ERA on ollut vain 1.98. Heinäkuun alussa Lester ei ollut parhaimmillaan, mutta runsaan juoksutuen ansiosta Cubs voitti kaikki kolme Lesterin starttia. Uskon pienen tauon tehneen 34-vuotiaalle syöttäjälle hyvää ja mies on tänään täydessä iskussa.

Cardinalsin syöttäjänä aloittavan Jack Flahertyn kausi on edennyt laskusuhdanteessa. Toukokuussa hän syötti 2.22 ERAlla, kesäkuussa 3.29 ERAlla ja heinäkuun kolmessa startissa ERA on jo lähempänä viittä. Seitsemässä startissa tien päällä hän on 1W-2L, ERA 3.41 ja WHIP 1.14. Edellisessä startissaan Flaherty tosin syötti viiden vuoroparin shut outin, kotiottelussa Redsiä vastaan. Kahdessa edellisessä startissa vieraskentällä Flaherty syötti 8.1 vuoroparia ja antoi yhdeksän hittiä, sekä seitsemän ansaittua juoksua.

Cubs on kymmenessä edellisessä kotiottelussa jäänyt vain kaksi kertaa alle viiteen juoksuun ja Lesterin ollessa kummulla on runsas juoksutuki lähes taattu. Cubs tullee voittamaan myös sarjan toisen osaottelun muutaman juoksun erolla.

Lisätään kertoimet kunhan ilmestyvät, mutta voimme odottaa Cubsin vähintään kahden juoksun voitolle noin 2.40 kertoimia.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Chicago Cubs -1.5 @2.45

Comeon! - Lue arvostelu

2.45

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan