MLB: Chicago Cubs - St. Louis Cardinals

Julkaistu: 28.09.2018 17:08


MLB: Chicago Cubs - St. Louis Cardinals
MLB | Chicago Cubs - St. Louis Cardinals | 21:20
Cubs ryhdistäytyi Piratesia vastaan ja tasoitti ottelusarjan kahden perättäisen voiton myötä. Nyt se saa kylään Cardinalsin, joka oli edellisessä ottelusarjassaan täysin aseeton Milwaukee Brewersiä vastaan. Pitcher-etu on sarjan avausottelussa selvästi kotijoukkueella.

Cubs lähtee otteluun syöttäjänään Kyle Hendricks, joka on syyskuun viidessä startissa mennyt 3W-1L, ERA 1.67 ja WHIP 0.87. Kuluvalla kaudella Hendricks on kolmessa startissa syöttänyt Cardinalsia vastaan noin nelosen ERAlla, mutta Cubs voitti otteluista jokaisen. Tällä hetkellä Hendricksin syöttö on kuitenkin paremmassa kunnossa kuin kertaakaan tämän kauden aikana, joten sopii odottaa, että tänään ERA on huomattavasti alhaisempi.

Cardinalsin syöttäjänä aloittava Adam Wainwright on paluunsa jälkeen startannut kolmesti ja Cardinals voitti otteluista jokaisen. Wainwrightin ansiota voitoista oli kuitenkin vain yksi, kun hän syötti Dodgersia vastaan kuuden vuoroparin shutoutin, antaen kaksi hittiä. Piratesia ja Giantsia vastaan hän syötti yhteensä 11.1 vuoroparia ja antoi 15 hittiä ja kahdeksan ansaittua juoksua. Tämän illan ottelu on Wainwrightin ensimmäinen tien päällä paluunsa jälkeen. Viimeisin startti tien päällä hänellä on toukokuulta, jolloin hän syötti Padresia vastaan 2.1 vuoroparia, antaen kolme hittiä ja kaksi ansaittua juoksua.

Tässä ottelussa Cubs on selkeä ennakkosuosikki ja tullee ottelun voittamaan. Tasoituskertoimet ilmestyvät Cubsin peliin jälleen myöhässä, mutta ainakin Rizk on kertoimen julkaissut ja tämä kelpaa lapulle.

Pelivalintamme:

Chicago Cubs -1.5 @2.30

Rizk - Lue arvostelu

2.30

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan