MLB: Chicago White Sox - Cleveland Indians

Julkaistu: 10.08.2018 18:49


MLB: Chicago White Sox - Cleveland Indians
MLB | Chicago White Sox - Cleveland Indians | 03:10
Royal Panda Royal Panda
White Sox palasi Tampasta mukavissa tunnelmissa, kun takana oli puhdas kolmen ottelun sarjan voitto Raysista. Yankees oli kuitenkin tyly vierailija ja vei sarjan suoraan 3-0. White Soxilla on ollut muutenkin kotona vaikeaa, mutta uskon joukkueen ottavan ainakin yhden voiton Indiansilta ja mielestäni paras mahdollisuus siihen on tänään. Indiansin viimeisistä 11sta ottelusta peräti seitsemän on ollut Twinsia vastaan. Joukkue on hyvässä iskussa, mutta 54stä vieraspelistään se on kuitenkin voittanut vain puolet.

White Soxin syöttäjänä aloittaa Carlos Rodón, joka on surkeassa joukkueessa syöttänyt vallan mainiosti. Rodón on kauden 10ssä startissa mennyt 3W-3L, ERA 2.94 ja WHIP 1.09. Neljässä startissa Guaranteed Rate Fieldillä hän on 2W-0L, ERA 1.93 ja WHIP 0.82. Vastustajat osuvat hänen syöttöihin kotiotteluissa vain .172 keskiarvolla.

Indians lähtee otteluun syöttäjänään Shane Bieber, joka on uransa 10ssä ensimmäisessä startissa mennyt 6W-2L, ERA 4.58 ja WHIP 1.42. Vastustajat osuvat hänen syöttöihin .302 keskiarvolla. 23-vuotias syöttäjä antoi kahdessa edellisessä vieraspelissä (Twins ja Royals) 12.1 vuoroparin aikana 15 hittiä ja seitsemän ansaittua juoksua.

Itse uskon, että White Soxilla on tänään hyvät mahdollisuudet ottelun voittoon, mutta vielä parempi kohde on kotijoukkueen johtoasema viiden vuoroparin jälkeen.

Voita matka Los Angelesiin - Tapaa Zlatan!


Osallistu www.bethard.com arvontaan ja voit voittaa matkan kahdelle Los Angelesiin syyskuussa. Voittajalle luvassa lennot,hotellit, VIP-liput LA Galaxyn otteluun ja tapaaminen itse Zlatan Ibrahimovicin kanssa!

Lue kampanjasta tarkemmin täältä: Voita matka Losiin & tapaa Zlatan >>
Bethard: Osallistu arvontaan heti tästä >>

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: Chicago White Sox @2.43

Mr Green - Lue arvostelu

2.43

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.43

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan