MLB: Chicago White Sox - Cleveland Indians

Julkaistu: 12.08.2018 12:25


MLB: Chicago White Sox - Cleveland Indians
MLB | Chicago White Sox - Cleveland Indians | 21:10
Royal Panda Royal Panda
Tiukassa ovat olleet juoksut White Soxin ja Indiansin välisessä sarjassa, mutta josko tänään hanat aukeaisivat. White Sox voitti sarjan avausottelun juoksuin 1-0 ja Indians nappasi revanssin viime yönä, Trevor Bauerin loistavan esityksen jälkeen, juoksuin 3-1. Indians lähtee sarjan päätösotteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

White Sox lähtee otteluun syöttäjänään Dylan Covey, joka on elokuun kahdessa kotiottelussa syöttänyt yhteensä 10.2 vuoroparia, antaen 12 hittiä ja 11 juoksua, joista kahdeksan ansaittua. Covey on kohdannut Indiansin kertaalleen kuluvan kauden aikana. Vierasottelussa hän meni viisi vuoroparia ja antoi kuusi hittiä ja viisi juoksua, joista neljä ansaittua.

Indiansin syöttäjänä aloittava Carlos Carrasco on kauden 11 startissa tien päällä 6W-3L, ERA 2.78 ja WHIP 1.00. Kolmessa edellisessä vieraspelissä hän syötti yhteensä 20.1 vuoroparia ja antoi 16 hittiä ja kolme ansaittua juoksua. Kesäkuussa Carrasco kohtasi White Soxin Guaranteed Rate Fieldillä ja syötti seitsemän vuoroparin shutoutin, antaen vain kaksi hittiä. Indians voitti ottelun juoksuin 4-0.

White Soxin offense on viimeisissä viidessä ottelussa iskenyt vain kahdeksan juoksua ja tänäänkin hyökkäyspeli tulee olemaan joukkueen kompastuskivi. Indiansilla on Coveyta vastaan hyvä mahdollisuus ratkaista ottelun voitto jo ottelun ensimmäisellä puolikkaalla.

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!


Suomalaisten suosima Rizk.com on avannut nyt myös vedonlyönnin. Yksi markkinoiden parhaimpia mobiilialustoja, nopeat kotiutukset ja kilpailukykyiset kertoimet ovat juuri sitä mitä Rizk tarjoaa. Rizkin kierrätys 100% bonukseen on vain 4 kertaa talletus ja bonus!

Siirry www.rizk.com suoraan tästä >>

  • Taustalla suomalaisosaamista
  • Todella nopeat kotiutukset
  • Aivan uusi bonus

Pelivalintamme:

Handicap - First 5 Innings: Cleveland Indians -1.5 @2.08

Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan