MLB: Chicago White Sox - Kansas City Royals

Julkaistu: 12.09.2019 14:06


MLB: Chicago White Sox - Kansas City Royals
MLB | Chicago White Sox - Kansas City Royals | 21:10
Chicago White Soxin ja Kansas City Royalsin välinen kolmen ottelun sarja etenee finaaliin voittojen ollessa tasan 1-1. White Sox on seitsemän ottelun tappioputken jälkeen pelannut siedettävästi ja kahdeksasta edellisestä ottelusta kasassa on neljä voittoa. Kauden 73sta kotiottelustaan White Sox on voittanut 35, mutta Royals on ollut sille Guaranteed Rate Fieldillä varsin suotuisa vastustaja. Kauden kahdeksasta kohtaamisesta Chicagossa White Sox on voittanut kuusi. Royals on vieraissa 25-48 ja tällä hetkellä sen hyvältä näyttävä kuntopuntari johtuu siitä, että joukkueen edelliset vastustajat ovat olleet sarjan pohjasakkaa (Marlins, Orioles, sekä Tigers).

Pitcher-etu selvästi kotijoukkueen puolella


White Sox lähtee otteluun syöttäjänään joukkueen ACE-pitcher, Lucas Giolito. Giolito on tällä kaudella syöttänyt Royalsia vastaan viidessä ottelussa yhteensä 31 vuoroparia, antaen 16 hittiä ja kahdeksan ansaittua juoksua. Kauden 14 kotiottelussa Giolito on 5W-5L, ERA 3.79, WHIP 1.07 ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin .197 keskiarvolla. Edellisessä startissaan hän syötti kotiottelussa Angelsia vastaan seitsemän vuoroparia ja antoi kolme hittiä, sekä kaksi ansaittua juoksua.

Royalsin syöttäjänä aloittava Jorge López lähti kauteen aloittavana syöttäjänä, mutta huhtikuun jälkeen häntä on enimmäkseen käytetty relieverinä. López sai kolme starttia elokuussa, hyvin vaihtelevalla menestyksellä ja hänen kuukauden saldokseen jäi 17 inningiä, 17 hittiä ja 16 ansaittua juoksua. Syyskuun ensimmäisessä startissa Marlinsin offense teki miehestä loistavan, kun "El Pichu" syötti kauden parhaan ottelunsa, antamatta juoksuakaan kuuden vuoroparin aikana.

Lópezin edellisen ottelun suonenvedosta huolimatta pidän pitcher-etua kotijoukkueelle selvänä. Lisäksi mustapaitojen offense on ollut varsin hyvässä iskussa. Viimeisissä kahdeksassa ottelussa White Sox on iskenyt yhteensä 50 juoksua. Kotijoukkueen voitolle vähintään kahden juoksun erolla tarjoillaan yli kakkosen kertoimia, mikä riittää pelattavaksi.

Pelaa kohdetta 50€ riskittömällä vedolla!


Guts.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille tervetuliaistarjouksena 50€ riskittömän vedon. Pääset kokeilemaan esimerkiksi tämän vihjeen kohdetta riskittömästi 50€ panoksella ja jos kohde menee väärin, saat panoksesi takaisin! Siirry Gutsille tästä tai alla olevasta painikkeesta.
Guts: lunasta 50€ riskitön veto >>