MLB: Chicago White Sox - New York Yankees

Julkaistu: 14.06.2019 11:08


MLB: Chicago White Sox - New York Yankees
MLB | Chicago White Sox - New York Yankees | 03:10
White Sox nousi eilen Yankeesia vastaan komeasti 4-0 tappioasemasta voittoon ja se voi lähtee toiseen kohtaamiseen itseluottamusta uhkuen. Ehkä hieman yli odotusten pelaava White Sox on ollut vahva etenkin kotikentällä. 34stä kotiottelusta se on voittanut 19, mikä on AL:n viidenneksi paras saldo. Viimeisistä viidestä ottelustaan White Sox on voittanut neljä. Suorasta pudotuspelipaikasta taistelevan Yankeesin kunto on ollut heikko. Viimeisistä 10stä ottelusta kasassa on vain kolme voittoa.

White Sox lähtee otteluun syöttäjänään heidän ykköspyssy, Lucas Giolito. 24-vuotias syöttäjä on Guaranteed Rate Fieldillä mennyt kuudessa startissa 3W-1L, ERA 3.34 ja WHIP 1.05. Giolito oli Yankeesin kanssa helisemässä huhtikuisessa vieraspelissä mutta sittemmin otteet ovat olleet suorastaan dominoivia. Giolito on viimeisissä seitsemässä startissa mennyt 7W-0L, ERA 0.90 ja WHIP 0.70.

Yankeesin syöttäjänä aloittava CC Sabathia on kesäkuun kahdessa startissa mennyt 0W-2L, ERA 5.73 ja WHIP 1.36. Konkari aloitti kauden vahvasti mutta otteet ovat sittemmin heikentyneet ja enimmäkseen Sabathia syöttää vain viisi vuoroparia ottelua kohden mikä tuo edun White Soxille, sillä Gioliton kunto kestää tarvittaessa täyden ottelun.

White Sox on asetettu otteluun ennakkosuosikiksi, joten tässä tapauksessa bookerit olivat hyvin hereillä. Pidän kotijoukkueen johtoasemaa viiden vuoroparin jälkeen kuitenkin lähes yhtä todennäköisenä kuin voittoa, joten suurempi kerroin kelpaa hyvin pelattavaksi.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5. vuoroparin: Chicago White Sox @2.14

Unibet - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.14

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan