MLB: Chicago White Sox - Tampa Bay Rays

Julkaistu: 08.04.2019 17:21


MLB: Chicago White Sox - Tampa Bay Rays
MLB | Chicago White Sox - Tampa Bay Rays | 21:10
NordicBet NordicBet
White Soxin ja Raysin välisessä ottelussa tullaan varmasti näkemään laadukasta syöttötyöskentelyä, kun kummun ottavat haltuun joukkueiden ACE-pitcherit. Rays on aloittanut kauden voittamalla 10stä ottelustaan seitsemän ja White Soxin saldo on toistaiseksi 3W-5L. White Sox on kuitenkin lyönyt Raysia huomattavasti enemmän juoksuja, mutta omissakin on soinut aivan liikaa.

White Soxin Carlos Rodón oli viime syksynä todella kovassa iskussa ja tämän kauden alku on antanut merkkejä siitä, että vire tulee jatkumaan. Kauden avausottelussa Rodón antoi Royalsille viiden vuoroparin aikana kolme hittiä ja kaksi ansaittua juoksua ja toisessa startissa hän pisti heti paremmaksi syöttämällä Indiansia vastaan kuusi vuoroparia, antaen kaksi hittiä ja yhden juoksun, joka syntyi kenttäpelaajan virheestä. Raysia vastaan Rodón starttasi viime kaudella kerran. Kyseisessä ottelussa hän syötti kuusi vuoroparia ja antoi kolme hittiä, sekä yhden juoksun, White Soxin voittaessa ottelun lukemin 2-1.

Raysin syöttäjänä aloittava Blake Snell korjasi heti seuraavassa startissa avausottelun epäonnistumisen. Kotiottelussa Colorado Rockiesia vastaan hän syötti seitsemän vuoroparin shutoutin, antaen kaksi hittiä. Viime kaudella Snell starttasi White Soxia vastaan kaksi kertaa. Hän syötti otteluissa yhteensä 10 vuoroparia ja antoi neljä hittiä, sekä kaksi ansaittua juoksua.

Viiden vuoroparin runline on 4.5, jonka ylittäminen vaatisi jommankumman syöttäjän epäonnistumista. Luotetaan siihen, että näin ei käy ja kupongille underia.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Juoksut yhteensä - ensimmäiset 5. vuoroparia: Alle 4.5 @1.70

Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.70

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan