MLB: Chicago White Sox - Toronto Blue Jays

Julkaistu: 28.07.2018 11:41


MLB: Chicago White Sox - Toronto Blue Jays
MLB | Chicago White Sox - Toronto Blue Jays | 02:10
Royal Panda Royal Panda
White Soxin hyökkäyspelaaminen on toiminut All Star-tauon jälkeen kelvollisesti, mutta Lopez, Covey ja Shields floppasivat kukin omalla syöttövuorollaan. Viimeisten 10 ottelun kuntopuntari näytttää White Soxille neljää voittoa, kun Blue Jays on samassa ajassa kerännyt viisi voittoa.

White Sox lähtee otteluun syöttäjänään Lucas Giolito, joka on viimeisissä kolmessa startissaan nostanut tasoaan huomattavasti. Hän syötti kyseisssä otteluissa 19.2 vuoroparia ja antoi vain 10 hittiä ja viisi ansaittua juoksua. Edellisessä kotiottelussa Giolito syötti 6.1 shut out inningiä, antaen kaksi hittiä.

Blue Jays lähettää kummulle John Axfordin, joka paikkaa J.A. Happin poissaoloa. Axford on relieverinä syöttänyt 48 vuoroparia 4.69 ERAlla, WHIPn ollessa 1.31. Kahdessa edellisessä ottelussa hän antoi 2.1 vuoroparin aikana viisi hittiä ja yhtä monta ansaittua juoksua. Startti on Axfordin MLB-uran ensimmäinen, vaikka ikää miehellä on jo 35-vuotta.

White Soxin kuuluisi olla mielestäni ottelun ennakkosuosikki. Giolito on hyvässä iskussa, joten samanlaisia juoksumääriä ei ole vastustajalle luvassa kuin kolmessa edellisessä ottelussa.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Chicago White Sox @2.06

Jetbull - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan