Serie B: Chievo - Pescara

Julkaistu: 31.07.2020 09:50


Serie B: Chievo  - Pescara
Serie B | Chievo - Pescara | 22:00
Eaglebet Eaglebet
Serie B:n päätöskierroksella pääsarjasta tutun Chievon vieraaksi saapuu Pescara. Ottelu alkaa klo 22:00.

Chievolla pudotuspelit mielessä, Pescaralla veitsi kurkulla


Ottelussa latausta löytyy aivan valtavasti, joten television välityksellä tämä ottelu on yksi kierroksen parhaista.

Chievo on tuttu suomalaisille Perparim Hetemaj:n kautta, ja pitkä Serie A- visiitti päättyi viime kauden päätteeksi selvään putoamiseen. Tällä kaudella veronalaiset ovat olleet taistossa pudotuspelipaikoista, joista aukeaa vielä yksi paikka nousuun. Joukkue on haalinut 37 ottelusta 53 pistettä, jolla se sijoittuu sarjan kuudenneksi. Panosta on valtavasti, sillä pätöskierroksella sijojen 6-10 joukkueet ovat kahden pisteen sisällä, ja kaksi jää ilman paikkaa pudotuspeleissä.

Pescara nähtiin pääsarjassa pari vuotta sitten, mutta surkea puolustuspeli vei tien takaisin alasarjaan, ja kärkikahinoissa joukkuetta ei ole nähty. Kasaan on tällä kaudella saatu vain 45 pistettä, jolla joukkue on tällä hetkellä putoamiskarsinnan paikalla. Tilanne on viimeiseen ottleuun lähdettäessä kohtalainen, kun joukkue on Venezian, Perugian ja Ascolin kanssa kahden pisteen sisällä, ja voitto olisi varma nousun tae.

Molemmat ovat pärjänneet kohtalaisesti - kummalla on enemmän vääntöä päätöskierrokselle?


Kun katsotaan joukkueiden suorittamista tauolta paluun jälkeen, kuvaa sana keskinkertainen kumpaakin aika hyvin.

Chievon saldona on yhdeksän viime ottelun myötä 3 voittoa, 3 tasapeliä ja 3 tappiota. Kahdella edellisellä kierroksella joukkue on nostanut hienosti osakkeitaan, kun se on noussut pudotuspelipaikalle vitospaikan Cittadellan 4-1 ja sarjakärki Beneventon 0-1. Edeltävät tappiot Juve Stabialle ja Cremoneselle olivat surkeita tuloksia, joten voitot olivat todella tarpeen.

Myös Pescaran laho laiva on pyristellyt pinnan tuntumassa aina päätöskierrokselle asti. Joukkue voitti tauolta paluussa Juve Stabian, kuten myös viime kierroksella Livornon. Otteluiden välissä joukkue hävisi kolmesti ja pelasi tasan peräti neljästi. Hävityt ottelut Trapanille ja Cremoneselle olivat matseja joista pojoja odotettiin, ja helppo otteluohjelma antaa arvosanaksi välttävän tuloksien kannalta.


Olisiko tässä nollanolla?


Ottelussa on tarjolla paljon spekulointia ja sen myötä pelikohteita eri näkökulmista. Täällä lähdetään hakemaan otteluun maalitonta tasuria. Tasapeli on olisi molemmille joukkueille hyvä tulos, kun Chievon pudotuspelit olisivat varma asia, koska kahden viimeisen pleijaripaikan Pisa ja Frosinone pelaavat keskinäisen ottelun. Pescaralle tasuri kelpaisi, kun viivan yllä pisteen päässä oleva Ascoli voi hyvinkin murtua paineen alla Beneventoa vastaan, ja tasapisteissä oleva Perugia pelaa vaikean pelin Veneziaa vastaan. 0-0 tasuri on hyvä haku, kun molempia tyydyttävä tilanne hyydyttää riskinottohalut, ja tarjolla voi olla pallottelua. Muissa otteluissa tilanteen muuttuessa myös tässä saattaa alkaa riskienotto, mutta siinä vaiheessa ottelun toivoo olevan pitkällä. Myös keskinäinen Pescaran kotikentällä päättyi 0-0.

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Alle 0.5 maalia @7.6

Expekt  - Lue arvostelu

7.6

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

7.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

7.5

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

7.5

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

7.5

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

6.91

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

6.75

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

6.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

6.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi