Italia Serie A: Chievo - Lazio

Julkaistu: 02.12.2018 16:03


Italia Serie A: Chievo - Lazio
Italia Serie A | Chievo - Lazio |
Italian Serie A:ssa jumbosijaa pitävä Chievo saa vastaansa viidentenä olevan Lazion. Chievon kausi on ollut fiasko ja joukkue on 13 ensimmäisestä ottelusta onnistunut nappaamaan ainoastaan neljä tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Lazio sen sijaan on pelannut hyvin keskivertoa kautta ja joukkue onkin varmistanut paikkansa myös Eurooppa-liigassa 32. parhaan joukkoon.

Vierasjoukkue Lazio koki torstaina 2-0 vierastappion Apollon vieraana, mutta joukkue lepuutti torstain ottelussa tähtipelaajiaan. Illan ottelussa Laziolta sivussa ovat Lucas Leiva, Bruno Jordao sekä Luis Alberto. Kaikki muut avauksen pelaajat kuitenkin ovat Simone Inzaghin käytössä.

Chievo antoi potkut 70-vuotiaalle Giampiero Venturalle ja Domenico Di Carlon debyytti Chievon perämisessä tuotti yllättäen 0-0 tasapelin Napolin vieraana, joka on seuran alkukauteen nähden todella mainio lopputulos. Tänään edessä on kuitenkin toinen suuri haaste putkeen.

Valmentajan vaihdos varmasti on tehnyt ja tulee tekemään hyvää Chievon joukkueelle, mutta yhdestä 0-0 tasapelistä, ei pidä liian suuria odotuksia nostaa, sillä fakta on kuitenkin ettei Chievon materiaali ole alkukaudesta parantunut ja tasoero edelleen joukkueiden välillä on suuri. Lazion lepuutettua ykkösmiehiään Apollon ottelussa, tulee Ciro Immobilen, Sergej Milinkovic-Savicin, Marco Parolon ja Thomas Strakoshan paluu avauskokoonpanoon tekemään ihmeitä Lazion pelille.

Ottaen huomioon, että Chievo on kymmenestä viimeisimmästä ottelustaan hävinnyt seitsemän ottelua ja vähintään kahden maalin tappio on toteutunut 5/7 ottelusta, huomattavasti Laziota heikompia joukkueitakin vastaan, kuten esimerkiksi; Sassuoloa, Atalantaa, Genoaa ja Udinesea vastaan.

Domenico Di Carlon kotidebyyttiin on odotettavissa aiempaa motivoituneempi Chievo, mutta reilussa viikossa ei ihmeitä ole ehditty kuitenkaan joukkueelle tekemään ja näin ollen Lazion vähintään kahden maalin voitolle tarjottu kerroin 2.45 löytää allekirjoittaneella peleihin.

Pelivalintamme:

Lazio -1.5 @2.45

Coolbet - Lue arvostelu

2.45

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.35

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.35

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.35

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan