CHL: EV Zug - Tappara

Ti 17.1. | Klo 21:15 | CHL | EV ZUG - TAPPARA

Kohde sulkeutuu: 17.01.2023 21:15


Tiivis Tappara vahvoilla


Tappara puolusti sveitsiläisen Zugin nurin jääkiekon CHL:n välierien avausottelussa Tampereella. Maalivahti Christian Heljangon CHL-kauden neljäs nollapeli ja kaksi onnistumista hyökkäyspäässä antavat kirvesrinnoille selkeän edun tiistain ratkaisevaan toiseen osaan ja Tappara onkin noin 75% suosikki jatkamaan finaaliin.

Kiekkokin pomppi tällä kertaa avausosassa hieman Tapparan suuntaan, joskin kotijoukkue loi myös vieraitaan enemmän kunnon paikkoja. Mikael Seppälän salamamaali heti matsin alussa yllätti maskissa olleen Zug-vahti Leonardo Genonin täysin. Myös Niko Ojamäen ylivoimaosuma oli tervetullutta tavaraa, sillä Tappara ei maalin edestä ole ihmeitä saanut aikaiseksi.

Tulos kuvastaa ihan hyvin ottelun voimasuhteita. Tapparalla olisi ottelun lopussa ollut paremmalla viimeistelyllä saumat vielä kaunistellakin numeroita. Zug sai omat paikkansa ottelussa sekin, mutta lopussa sveitsiläiset pyrkivät lähinnä minimoimaan vauriot ja pitämään numerot kohtuullisina. Tämä lupaa tamperelaisittain hyvää ratkaisumatsiin.


Maalimäärissä ideaa?


Jos oli avausottelun maaliodottama matala niin kyllä se ehdottomasti on sitä nytkin. Tapparan pelityyli on kuin luotu tällaiseen tilanteeseen, jossa vastustaja joutuu mahdollisesti hakemaan ottelun edetessä maalia pienellä riskilläkin. Eikä tilannetta tietenkään yhtään haittaa CHL:n MVP-pystistäkin kisaavan maalivahti Heljangon huippuvire.

Avausottelun perusteella myös Zugin tämän hetken parhaat aseet löytyvät alakerrasta. Konkarivahti Genoni on vielä 35-vuotiaanakin yksi tämän kilpailun parhaista vahdeista, jota on varsinkin kotikaukalossa vaikea yllättää. Koko kilpailussa Zugia vastaan on tehty yhteentoista peliin vain kuusitoista osumaa, joten erittäin tiivistä tavaraa on myös sveitsiläisten puolustus.

Jokereistakin tutun Brian O'Neillin johdolla Zugilla on ihan teräviä palasia myös hyökkäyspäähän. Nykykuntoinen Tappara on silti pirullinen vastus ja pystyy pimentämään jokaisen Eurooppalaisen joukkueen melko tehokkaasti. Vanhan kiekkokliseen mukaan maalin hinta tullee olemaan tässä matsissa todella korkea. Alle 4.5 osumaa varsinaisella peliajalla kelpaa yli kahden kertoimilla mainiosti tiistain peleihin mukaan.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 4.5 maalia (varsinainen peliaika) @2.2

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.2

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena