CHL: Ilves - Fribourg-Gottéron

CHL | Ilves - Fribourg-Gottéron | 19:00
Kohde sulkeutuu: 09.09.2022 19:00
Tampereen Ilves pelaa seurahistoriansa ensimmäisen CHL:n kotimatsin perjantaina Nokia Areenalla. Vastaan asettuu sveitsiläinen laatujoukkue Fribourg-Gottéron. Joukkueet kohtasivat viime viikolla Fribourgissa ja tuolloin isännät olivat parempia niukasti 3-2.

Nyt kotietu on Ilveksellä ja kokoonpanotilannekin viikon takaista suotuisampi. Tupsukorvat ovat ottelun suosikkeja ja kelpaavat näillä kertoimilla mukaan myös alkavan viikonlopun pelikupongille.Eurodebyytti kotona


Ilves aloitti eurotaipaleensa kahdella vierasottelulla. Fribourg oli tasaisessa avausmatsissa niukasti parempi, Red Bull Salzburg puolestaan kaatui vielä tasaisemman koitoksen päätteeksi jatkoajalla. Seurahistorian ensimmäinen CHL-voitto tuli Joona Ikosen jatkoaikamaalilla. Karstat pitäisi pitemmän pelitauon jälkeen näin olla poistettu.

Ilveksen kannalta positiivista molemmissa viime viikon otteluissa oli joukkueen peli-ilme. Viimeistely oli tuskaista, mutta varsinkin Salzburgia vastaan tupsukorvat rakentelivat selkeästi enemmän ja laadukkaampia maalipaikkoja. Etukäteen paperilla vahvempaa Fribourgiakin vastaan tilastot olivat tuolta osin hyvin tasaiset.

Kotiotteluihinsa Ilves lähtee tässä lohkossa suosikkina joka kerta, myös Fribourgin "lohikäärmeitä" vastaan. Tilanne helpottuu myös kokoonpanon suhteen, sillä harjoitusotteluista poiketen nyt jalkeilla on lähes täysi miehistö. Tommi Tikan kakkosketju väläytteli viime viikolla ja kolmosen konkarisentteri Petri Kontiolankin putki tuntuu luistavan hämmentävän hyvin ajankohtaan nähden.

Myös alakerran osalta tilanne alkaa olla jiirissä. Kaksi ensimmäistä puolustajaparia Jarkko Parikka - Les Lancaster ja Jyrki Jokipakka - Dominik Mašín kestää vertailun lähes mihin tahansa CHL-nippuun. Juuri nyt Ilveksen osalta tilanne näyttää siis hyvin herkulliselta.


Sörensen sivuun vierailta


Fribourg-Gottéron avasi CHL:n lohkovaiheen kaksijakoisissa tunnelmissa. Voitto Ilveksestä yli viidentuhannen katsojan edessä lämmitti, mutta toisaalta viikonlopun vaisu kotitappio Stavangerille oli heikko esitys. Oilers on lohkon heikoin joukkue, mutta siltikään Fribourg ei oikein missään vaiheessa ollut matsissa kuskin paikalla.

Vieraille tuli myös Ilves-matsissa melkoista jobinpostia, kun selkeästi tärkein uusi hankinta Marcus Sörensen sai osumaa sormeensa. Useamman viikon sivussa oleva laituri toisi ainakin teoriassa joukkueeseen juuri sitä maalintekovoimaa, mistä Fribourgissa ainakin alkukaudesta tuntuu olevan pulaa. Toisaalta Fribourgin suomalaislaituri Janne Kuokkanen avasi CHL-taipaleensa mainiosti kahdella maalilla.

Hieman yllättäen juuri säästeliäästi viime ajat harjoitusotellut Ilves näytti avausviikon perusteella valmiimmalta uuteen kauteen. Kun kokoonpanokin alkaa olla iskussa, voi Ilvestä pitää melko selkeänä suosikkina ensimmäiseen kotimatsiin. Näillä kertoimilla tupsukorvat kelpaavat kernaasti myös pelikupongille.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

1X2: Ilves @2.2

Huti
Mobilebet - Lue arvostelu

2.2

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.15

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena