CHL: Luleå HF - Jukurit

Ti 6.12. | Klo 21:05 | CHL |
LULEÅ HF - JUKURIT

Kohde sulkeutuu: 06.12.2022 21:05


Jukurit otteluruuhkassa Luulajaan


Seurahistoriansa ensimmäisiä CHL-pudotuspelejä pelaava Jukurit lähtee uuteen viikkoon melkoisessa otteluruuhkassa. Maanantaina ohjelmassa on liigakiekkoa Helsingissä HIFK:n vieraana ja tiistaina pitäisi taistella CHL:n puolivälieräottelussa Luulajaa vastaan. Lähtökohdat eivät mikkeliläisittäin siten ole kovinkaan optimaaliset kauden tähän asti tärkeimmän ottelun aattona.

Jukurit katkaisi viikonloppuna orastavan tappioputkensa voittamalla kahdesti SaiPan. Mikkeliläiset palasivat perusasioiden äärelle ja puolustivat maalivahti Frans Tuohimaan edessä hyvällä asenteella ja erittäin tiiviisti. Sitä samaa lääkettä tarvitaan myös tiistaina paperilla laadukkaampaa Luulajaa vastaan.

Luulaja puolestaan on uinut viime ajat syvissä vesissä ja sijoitus SHL:n puolella on vajonnut vauhdilla. Viikonloppuna tuli 7-2 tukkaan sarjakärki Växjöltä, eikä Luulajalla tuossa matsissa ollut oikeastaan mitään palaa. Kelpo alkukausi onkin vaihtunut pikatahtiin kriisitunnelmiin. CHL olisi Luulajalle oivallinen paikka kiillottaa kilpeään ja kyllähän se selkeänä suosikkina ottelupariin lähteekin.


Maalit kortilla avausosassa?


Vedonlyöntimielessä otteluparin avausosan mielenkiintoisinta antia ovat ottelun maalimäärät. Ja nimenomaan ne matalamaaliset vaihtoehdot. Kumpikaan joukkueista ei tällä hetkellä verkkoja kovin tiuhaan tahtiin heiluttele, mutta puolustaminen on pääosin säällistä.

Joukkueet kohtasivat jo alkulohkossa kahdesti ja tuolloin molemmilla kerroilla nähtiin seitsemän osumaa. Nyt panokset ovat kuitenkin toista luokkaa ja toisaalta varsinkin Luulajan osalta tekeminen on selkeästi alkukautta tuskaisempaa.

Tähän otteluun vedonlyöntimarkkinoilla linja on asettunut noin viiden maalin tuntumaan. Mielestämme korkeintaan viiteen osumaan jäädään lähes kaksi kertaa kolmesta, joten "undereista" tarjolla olevat kertoimet kelpaavat mainiosti tiistain pelikupongille.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Alle 5.5 maalia @1.6

Huti
Posido - Lue arvostelu

1.6

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.6

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.6

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena