CHL: Tappara - Davos

Ti 22.11. | Klo 19:00 | CHL |
TAPPARA - DAVOS

Kohde sulkeutuu: 22.11.2022 19:00


Etu Tapparalla


Kovavireinen Tappara haki todella arvokkaan vierasvoiton Davosista CHL:n pudotuspelien avausottelussa. Futislukemiin 0-1 päättynyt ottelu oli kaiken lisäksi myös pelillisesti kirvesrintojen hallintaa, eikä Christian Heljangon tarvinut vierasmaalilla edes isommin urakoida nollapelinsä eteen.

Vierasvoitto tietää sitä, että tiistain ratkaisumatsissa kaikki valtit ovat isännillä. Davos tarvitsee Nokia Arenalta voiton varsinaisella peliajalla ja joutunee ainakin hieman avaamaan peliään ottelun edetessä. Sveitsiläisen perinneseuran vire on kuitenkin tällä hetkellä sitä luokkaa, että tehtävä saattaa olla mahdoton.

Viimeisistä pudotuspelipaikoista Sveitsin liigassa tappeleva Davos on hävinnyt kotimaan sarjassa neljä edellisestä viidestä matsista. Pyhänä tuli sentään piste tuliaisina Zürichistä, kun tappio tuli vasta rankkarien jälkeen. Perjantaina Fribourgia vastaan Davosilla ei ollut mitään saumaa. Ylipäänsä sinikeltaiset ovat kurjassa jamassa.


Tappara marssii jatkoon?


Avausottelun perusteella Tappara on tässä otteluparissa kaikessa edellä. Viikonvaihteessa kirvesrintojen voittoputki katkesi Liigassa Ässiä vastaan, mutta eipä yhdestä ohipelistä kannata liian isoja johtopäätöksiä vetää. Varsinkin, kun Jussi Tapolan johtama valmennusjohto myös säästeli joukkuettaan tulevaa CHL-spektaakkelia varten.

Vedonlyöntiin parhaat valinnat löytyvät mielestämme ehdottomasti Tapparan voitoista. Tasapelikin sinänsä isännille tiistaina piisaa, mutta Davosia se sen sijaan ei kiinnosta. Tasatilanteessa vieraat joutuvat hakemaan lopussa riskillä maalia, mikä pudottaa tasapelin (ja toisaalta nostaa kotivoiton) todennäköisyyttä rajusti. Tätä eivät kertoimet ihan täysimääräisesti vielä taida hinnoitella.

Kahden tuntumassa olevat kertoimet Tapparalle maistuvat ihan mukavasti. Parempi ja kovakuntoisempi kotijoukkue olisi houkutteleva pelikohde muutenkin ja avausosan voitto nostaa kohteen maistuvuutta entisestään.

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: Tappara (1X2) @2.00

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.95

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena