International Championships: Chris Wakelin - Joe Perry

Julkaistu: 02.08.2019 22:48


International Championships: Chris Wakelin - Joe Perry
International Championships | Chris Wakelin - Joe Perry | 14:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Chris Wakelinin peli ei ole vähään aikaan kulkenut ja myös tältä kaudelta koossa on vain kaksi ottelua. Riga Mastersin karsinnoissa Wakelin hävisi Gary Wilsonille 4-3, kun taas tämän International Championships -turnauksen karsinnoissa tuli 6-2 -voitto Ross Bulmanista.

Kokenut herra Joe Perry sen sijaan otti Riga Mastersissa pari voittoa ja kaatoi tämän turnauksen karsinnoissa todella lupaavan Joe O’Connorin 6-4.

Perryn perustaso on julmasti Wakelinia edellä ja turnauksessa on sen verran kovat rahapalkinnot, että Perry on varmasti motivoitunut otteluun. Kun pelataan paras 11:sta -järjestelmällä, tarvitsee voittoon kuusi freimiä. Pidempi ottelumuoto on selkeästi tasaisemmalle Perrylle etu.

Wakelinin suorittaminen on ollut sen verran sekavalla tasolla, että kokenut ja tasaisesti aina pelaava Perry tulee nostaa huomattavaksi ennakkosuosikiksi otteluun.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Voittaja: Joe Perry @1.53

Unibet - Lue arvostelu

1.53

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.53

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.53

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.53

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan