NFL: Cincinnati Bengals - Cleveland Browns

NFL | Cincinnati Bengals - Cleveland Browns | 20:00 | 7.11.2021
Kohde sulkeutuu: 07.11.2021 20:00
Clevelandilla ei mene erityisen hyvin. Heittohyökkäys on palasina, eikä puolustuskaan ole kummoinen.Hyvää kautta pelannut Cincinnati Bengals romahti viime viikolla surkean New York Jetsin vieraana, tappio tuli kolmella pisteellä. Matsi oli Bengalsille selvästi välipeli, kun edellisellä viikolla se oli voittanut vieraissa Baltimore Ravensin selvästi 41-17. Tällä hetkellä Bengalsin voittosuhde on 5-3
Cleveland Brownsilla on neljä voittoa ja neljä tappiota. Kausi ei ole mennyt aivan putkeen, ja hieman pelin ulkopuolisetkin tekijät vaikuttavat. Brownsin tähtilaituriksi kaavailtu Odell Beckham ei koskaan sopeutunut joukkueeseen, ja nyt hänet on vapautettu riveistä.

Viime ottelussa Cleveland pelasi kehnosti Pittsburgh Steelersiä vastaan, ja tappio tuli 10-15. Steelers pelasi ottelu toisen puoliskon vielä oikeastaan ilman potkaisijaa, kun kicker Boswell joutui sivuun aivotärähdyksen vuoksi.

Cincinnatin tappio Jetsille oli aivan omaa hölmöyttä. Se oli 11 pistettä johdolla, kun ottelua oli jäljellä enää seitsemän ja puoli minuuttia. Bengals antoi Jetsin vara-QB:n Mike Whiten pelata elämänsä matsi ja nostaa joukkue vielä voittoon.
Jets-tappiosta huolimatta Bengals on lupaava ryhmä. Varsinkin hyökkäys on tällä kaudella hyvä. QB Joe Burrow pyörittää heittopeliä, jossa on paljon kovan tason laitureita. Burrow on heittojaardeissa NFL:n kuudenneksi paras ja kolmas heittomaaleissa.
Bengalsin hyökkäyksen ongelmakohta on ollut linjan pelaaminen heittopeleissä. Burrow on säkitetty tällä kaudella jo 20 kertaa. Clevelandin pass rush on kuitenkin ollut sen verran heikko, että tämä ei tässä matsissa välttämättä ole minkäänlainen ongelma.

QB Mayfield pelaa puolikuntoisena


Clevelandin heittopuolustus on ollut tällä kaudella heikko. Kaikenlaista ongelmaa on ollut, loukkaantumisia ja muuten vain kehnoa pelaamista. Viime matsissa Pittsburgh teki vain 15 pistettä, mikä tuntuu hyvältä puolustamiselta, mutta koko kauden keskiarvo Steelersillä on alle 19 per matsi.
Brownsin hyökkäyskin on ollut kehno. Kymmenen pistettä Pittsburghia vastaan oli heikko esitys. Neljä kertaa viimeisistä viidestä matsista Cleveland on jäänyt alle 18 pisteen. Joukkueen QB Baker Mayfieldillä on kaikenlaista ongelmaa olkapäänsä kanssa. Brownsin heittopeli on päässyt yli 217 jaardia vain kaksi kertaa tällä kaudella.Clevelandin vahvuus on sen juoksupeli. Viime matsissa Steelers laittoi kaiken Bengalsin juoksuhyökkäyksen pysäyttämiseksi, mutta silti Browns eteni 96 jaardia, ja tämä oli Clevelandin kauden toiseksi kehnoin juoksupelien jaardimäärä. Muuten Clevelandin juoksuhyökkäys on ollut koko NFL:n parasta.

Cincinnatin heittopeli on ylivoimainen tässä ottelussa, ja sen verran kova tekijä, että Clevelandin juoksupeli ei pysty tätä kirimään. Cincinnati tuonee kaiken puolustuksessa juoksua vastaan, kun heittouhkaa ei nyt hirveästi ole.


Cincinnati antaa tasoitusmarkkinoilla tasoitusta vain alle potkumaalin eli kaksi pistettä, ja siihen napataan kiinni ilomielin. Arvio lopputuloksesta on 27-17.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cincinnati Bengals -2 @1.95

Huti
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan