Salibandyliiga: Classic - EräViikingit

Julkaistu: 06.02.2019 11:18


Salibandyliiga: Classic - EräViikingit
Salibandyliiga | Classic - EräViikingit | 18:30

EräViikingit matkaa jälleen Tampereelle, tällä kertaa hallitsevan mestarin vieraaksi. Edellinen visiitti manseen ei pistepussia kartuttanut, kun nälkäinen Nokian KrP kuritti sarvipäitä lukemin 9-5. ErVille tappio oli toinen putkeen, kun myös OLS oli helsinkiläisiä parempi kotikentällään.

Nokian KrP:ta vastaan ErVi ei saanut juonesta kiinni oikeastaan missään kohtaa peliä, ylivoimaa lukuun ottamatta. EräViikingit on kerännyt viimeisistä 10stä ottelustaan vain 11 pistettä ja kotietu pudotuspeleihin on karannut käytännössä saavuttamattomiin.

Viimeisistä neljästä vieraspelistä ErVi on kerännyt vain yhden pisteen. Happee ja Nokian KrP moukaroivat taululle murskalukemat ja niukat tappiot kirjattiin Steelersille, sekä OLS:lle. Paperilla ErVi on tuloksiaan parempi, mutta potentiaaliaan se on osoittanut viime aikoina vain kotikentällä.

Classic on ottelussa tietenkin selvä ennakkosuosikki ja tuo asema myös pitää. Classicin ensimmäisen erän- ja koko ottelun voitto tarjoaa kelpo kertoimen. Voitto neljän maalin erollakaan ei tunnu kaukaa haetulta.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

1. Erä/Lopputulos: Classic/Classic @1.70

Mr Green - Lue arvostelu

1.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.70

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan