Salibandyliiga: Classic - Indians

Julkaistu: 07.03.2019 19:03


Salibandyliiga: Classic - Indians
Salibandyliiga | Classic - Indians | 18:30
Nordicbet Nordicbet
Runkosarjan näytöstyyliin voittanut Classic pääsi valitsemaan puolivälierävastustajansa ensimmäisenä. Classic jätti kahdeksanneksi jääneen Nokian KrP:n valitsematta ja valinta osui seitsemänneksi sijoittuneeseen Indiansiin. Periaatteessa ei ole väliä kumman joukkueen Classic olisi valinnut, mutta nokialaisilla on enemmän potentiaalia Classicin kukistamiseksi edes yhdessä ottelussa. Indians lähtenee neljän puolivälieräottelun jälkeen ansaitulle kesälomalle.

Classicin kertoimet otteluun ovat luonnollisestikin mitättömät ja pudotuspelien luonteesta johtuen 4.5 maalin tasoituskaan ei välttämättä houkuttele, ainakaan hieman yli kahden kertoimella. Tähän otteluun poimitaankin hieman suurempaa kerrointa. Indians pelasi erinomaisen runkosarjan lopun. Viimeisistä yhdeksästä ottelustaan se voitti seitsemän ja viimeisissä kuudessa ottelussaan se johti peliä avauserän jälkeen ja kertaalleen numerot olivat tasan. Classicia vastaan johtoasema ensimmäisen erän jälkeen on tiukassa, mutta raikkaalla jalalla se varmasti haastaa kotijoukkueen alussa kovaa. Odotettavissa on tasainen ensimmäinen erä ja peli kääntyy kotijoukkueelle vasta ottelun myöhemmässä vaiheessa.

1. erän päättyessä tasan ja Classicin voittaessa ottelun panos palautetaan kuusinkertaisena. Pelkälle ensimmäisen erän tasurille kerroin on 4.75, mutta niin varma Classicin voitto on, että 1. erä/lopputulos ei juurikaan nosta riskiä.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

1. erä / lopputulos: Tasapeli / Classic @6.00

Unibet - Lue arvostelu

6.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

6.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

6.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan