Salibandyliiga: Classic - Koovee

Julkaistu: 08.11.2018 20:56


Salibandyliiga: Classic - Koovee
Salibandyliiga | Classic - Koovee | 18:30
Koovee otti edellisessä ottelussaan lukua kotikentällä, kun SPV murjoi sen maanrakoon lukemin 15-7. Tänään haaste on vielä tuotakin ottelua isompi, kun Koovee kohtaa Classicin vieraissa. Koovee on valahtanut sarjataulukossa jo viimeiseksi. Se on 11 ottelustaan kerännyt vain kuusi pistettä. Classic puolestaan dominoi Salibandyliigaa miten tahtoo ja rasitteena on vain Nokian KrP:ta vastaan kärsitty jatkoaikatappio.

Tasoero joukkueiden välillä on valtava ja mikäli kotijoukkue painaa kaasun pohjaan tulemme näkemään rumat lukemat. Classic on harjannut sarjan häntäpään joukkueet poikkeuksetta selkein numeroin. OLS kaatui kotikentällä 10-2, Karhut se nuiji vieraissa 9-2 ja Kuopion reissulta tuliaisina oli voitto numeroin 14-2.

Koovee taisteli kauden ensimmäisissä peleissä mallikkaasti, mutta viimeisissä kolmessa ottelussa ote on herpaantunut pahasti. Voittajasta ei ottelussa ole epäselvyyttä, mutta jos Koovee ei ryhdistäydy niin emme voi puhua edes millään tapaa mielenkiintoisesta ottelusta.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

Classic -5.5 @1.85

Nordicbet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.85

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.81

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.67

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan