Salibandyliiga: Classic - Nokian KrP

Julkaistu: 27.10.2018 09:00


Salibandyliiga: Classic - Nokian KrP
Salibandyliiga | Classic - Nokian KrP | 17.00
Nokian KrP:llä on edessään vähintäänkin Mont Blancin kokoinen vuori kiivettävänään, kun se kohtaa 30 ottelun voittoputkessa olevan Classicin. KrP on parantanut otteitaan surkean alkukauden jälkeen, mutta vain Henri Johanssonin johtama ykköskentällinen kykenee haastamaan hallitsevan mestarin toden teolla. KrP on kyennyt voittamaan Classicin viimeksi vuonna 2009. Tämän jälkeen takkiin on tullut 21 kertaa. Viime kaudella KrP vei Classicin jatkoajalle kotiottelussaan (joka tosin pelattiin Sastamalassa), mutta vieraissa tappio kirjattiin lukemin 6-1.

Classicin rosteri ei ole aivan yhtä laaja kuin viime kaudella, mutta uusia vastuunkantajia on nousemassa esiin. Kolmosketjun nuoret hyökkääjät, Konsta Tykkyläinen, Aaro Helin ja Eetu Sikkinen ovat onnistuneet loistavasti. Kaksi ensimmäistä ketjua puolestaan vilisee rutinoituneita maajoukkuepelaajia.

Classic on ottelussa jättimäinen ennakkosuosikki, mutta Nokian KrP:lle ja Henri Johanssonille voitto Classicista olisi todella iso juttu ja sen eteen joukkue tekee kaikkensa. Joukkue on harjoituksissa keskittynyt oman pään pelaamiseen ja KrP lähtee otteluun vahvasti puolustuksen kautta, sillä se on ainoa keino haastaa hallitseva mestari. Viime kaudella Classic ei kyennyt kummassakaan ottelussa tekemään varsinaisella peliajalla yli kuutta maalia ja nyt line on peräti 7.5. Uskon, että Classic jää alle kahdeksaan osumaan.

Pelivalintamme:

Maaleja yhteensä - Kotijoukkue: Alle 7.5 @2.08

888sport - Lue arvostelu

2.08

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan