Salibandyliiga: Classic - Oilers

Julkaistu: 31.10.2018 10:00


Salibandyliiga: Classic - Oilers
Salibandyliiga | Classic - Oilers | 18:30
Classicin 40 ottelun voittoputki tuli päätökseensä, kun se hävisi lauantaina Nokian KrP:lle jatkoajalla. Tiiviisti puolustanut näätälauma pelasi erittäin fiksusti, mutta tarkemmalla viimeistelyllä ottelua enemmän hallinnut Classic olisi voinut jatkaa voittoputkeaan. Tänään vastassa on Oilers, jonka puolustuspeli ei ole KrP:n veroista.

Oilers hävisi lauantaina vieraissa Happeelle maalein 8-6. Joukkue on viimeisissä viidessä ottelussaan tehnyt jokaisessa vähintään kuusi maalia, mutta voitot irtosivat Karhuista, LaSB:sta, sekä Kooveesta. Oilers on hävinnyt jokaisen ottelun joukkueita vastaan jotka kuuluvat ennakkoon sarjan kärkikaartiin. Happee, Nokian KrP ja EräViikingit iskivät Oilersia vastaan yhteensä 24 osumaa. Viitteitä puolustuksen tiivistymisestä ei ole näkynyt.

Vaikka Classic hävisi KrP:lle, niin samanlaisella pelillä Oilers tulee olemaan vaikeuksissa. Oilers on viimeksi voittanut Classicin Tampereella vuonna 2011, mutta -3.5 tasoitus tuntuu hieman turhan kovalta. Sisuuntunut kotijoukkue tulee otteluun kovaa ja ottaa tahtipuikon itselleen heti avauserässä, joten Classicin ensimmäisen erän- ja koko ottelun voitolle tarjottu kerroin on riskiin nähden huomattavasti parempi vaihtoehto.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

1. erä / Varsinainen peliaika: Classic/Classic @1.70

888sport - Lue arvostelu

1.70

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.70

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan