F-Liiga: Classic - Steelers

F-Liiga | Classic - Steelers | 18:30 | 27.10.2021
Kohde sulkeutuu: 27.10.2021 18:30
F-liigassa kohtaavat keskiviikkona Tampereen Classic sekä Hämeenlinnan Steelers. Ottelu pelataan Lempäälän Bläk Boks areenalla ja se alkaa 18.30. Classic otti viime viikonloppuna kauden avaustappionsa TPS:aa vastaan, ja heillä on nyt kasvojenpesun paikka. Tässä ottelussa nähdään varmaan rutkasti maaleja.Ottelun voittajasta ei liene epäselvyyttä


Classic on aloittanut kautensa tuttuun tapaan miehittäen pörssikärkeä. Jokaisesta ottelusta he ovat keränneet pisteitä, ja kauden ainoa tappio tuli TPS:aa vastaan rangaistuslaukauskilpailussa 1-2. Maaliero 7 ottelusta Classicille on 60-27. He ovat tehneet ylivoimaisesti eniten maaleja liigassa.

Ville Lastikka on huimassa vireessä. Hän johtaa piste- sekä maalipörssiä tehoin 15+3. Maalipörssissä hänellä on huima viiden maalin johto, joka kertoo siitä että ruuti on ollut kuivaa tällä kaudella. Sami Johansson (8+5), Eemeli Salin (6+6) sekä Oskari Heikkilä (5+7) ovat myös tehneet mukavasti tehopisteitä.

Classic tulee pesemään kasvonsa heikkoa Steelersiä vastaan ja taululla tullaan varmasti näkemään suhteellisen tylyt lukemat.

Steelers on kerännyt kahdeksasta ottelusta yhteensä 6 pistettä. Voittoja on kertynyt kaksi, Nurmon Jymyä ja Tikkurilan Tiikereitä vastaan. Molemmat joukkueet ovat ansaitusti Steelersin alapuolella sarjataulukossa. Steelers tulee tällä kaudella kamppailemaan sijoista 10-13. Heidän joukkue on heikentynyt hieman viime kaudesta. Puolustus on hieman heikompi kuin monella vastustajalla, mutta hyökkäysvoimaa on myös ehkä hieman paremmin kuin liigan huonoimmilla joukkueilla.

Steelersin tehokkain pistemies on jo viime kaudella hyviä otteita esittänyt Teuvo Kinnunen, jonka pistesaldo on 6+6.Maalijuhlat tiedossa?


Steelersin puolustus on ollut tällä kaudella kehno. Joukkue on päästänyt 8 ottelussa 61 maalia, eli noin 7,5 kihausta per ottelu. Kovan hyökkäyksen omaavat joukkueet kuten Happee, TPS ja EräViikingit mättivät kukin vähintään 10 maalia Steelersin verkkoon. Classic on puolestaan tehnyt lähes 9 maalia per ottelu. Keskiarvoa laskee huomattavasti TPS:aa vastaan pelattu ottelu, joka päättyi 1-1.

Classic tuskin tässä tekee poikkeusta. Kahden edellisen kauden neljässä keskinäisessä kohtaamisessa on kaikissa nähty vähintään 14 maalia. Yli/alle 12,5 maalin raja ylittynee tänäänkin kepeästi.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

Yli 12,5 maalia @1.78

NordicBet - Lue arvostelu

1.78

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.78

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.7

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan