NFL: Cleveland Browns - Tennessee Titans

Julkaistu: 08.09.2019 10:35


NFL: Cleveland Browns - Tennessee Titans
NFL | Cleveland Browns - Tennessee Titans | 20:00
Cleveland Browns on joukkue, josta on kirjoitettu ja puhuttu paljon. Amerikkalainen media pitää Brownsin kaltaisista tarinoista. Kaudella 2017 Browns hävisi kaikki ottelunsa, ja sitten seurajohto päätti tehdä jotain. Muutama onnistunut pelaajakauppa, ja viime kaudella joukkue voitti jo seitsemän ottelua. Täksi kaudeksi Browns hankki lisää pelaajia, muun muassa supertähti Odell Beckhamin, ja puhe vain yltyi. Jefu on kuitenkin joukkuelaji, jos mikä. Jenkkimedian hehkutus menee kyllä jo yli.

Vetomarkkinoillakin Brownsille on kaadettu rahaa. Sen kertoimet AFC:n pohjoislohkon voitosta, AFC:n voitosta ja jopa Super Bowlin voitosta ovat olleet laskussa. Ja tämän avausottelun tasoituskin on liikkunut Vegasissa -4.5:stä -6:een.Tämä kaikki on toki aivan väärin, ei muutaman näyttävän pelaaja tuleminen joukkueeseen paranna ryhmää näin paljon. Ei Cleveland ole vielä ollenkaan valmis. Se kohtaa avauskierroksella Tennessee Titansin, ja Titans-puolustus saattaa hyvinkin olla vaikka koko AFC:n paras.

Titans-puolustuksessa ei juurikaan ole heikkouksia. Viime kaudella se oli koko NFL:n kolmanneksi paras annetuissa pisteittä, vastustajat tekivät sitä vastaan vain 18.9 pistettä. Täksi kaudeksi NFL-ekspertit ovat rankanneet Titansin puolustuksen vielä viime kautta paremmaksi.

Tennesseen hyökkäys tulee pelaamaan juoksupelien varassa. Viime kauden neljässä viimeisessä ottelussa keskushyökkääjä Derrick Harris juoksi yhteensä yli 500 jaardia. Tennesseen hyökkäyksen linja rankattiin viime kauden neljänneksi parhaaksi koko liigassa. Titansin runko tuntuu olevan paremmassa kunnossa kuin Clevelandin.
Nyt kannattaa pelata Cleveland -hypeä vastaan, se ei välttämättä kestä montaa viikkoa. Tennessee +5.5 saa liki kahden kertoimia, ja sillä mennään.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Titans +5.5 @1.98

Coolbet - Lue arvostelu

1.98

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.95

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan