NBA Summer League: Cleveland Cavaliers - Boston Celtics

Julkaistu: 08.07.2019 10:20


NBA Summer League: Cleveland Cavaliers - Boston Celtics
NBA Summer League | Cleveland Cavaliers - Boston Celtics | 02:30
Cleveland Cavaliers otti ensimmäisen voittonsa NBA:n kesäliigassa viime yönä, kun vastassa oli Chicago Bulls. Cleveland on pelannut jo viisi ottelua kesällä ja heidän 10-11 pelaajansa rosteri alkaa varmasti tuntemaan pikkuhiljaa väsymyksen merkkejä. Clevelandin parhaimmat kesäliigan pelaajat ovat pelanneet joka ottelussa lähemmäs 30 minuuttia ja lepoa on tullut hyvin vähän. Small forward paikan pelaaja Dylan Windler on saanut runsaasti vastuuta, mutta häntä lepuutettiin viime ottelussa Bullsia vastaan. Hän on tänään parketilla, kun Cavaliers pelaa jälleen toisen peräkkäisen ottelun.

Rasitusetu alkaa olemaan todellinen Celticsin hyväksi. Cavaliers pelasi Utahin turnauksessa ensin kolme ottelua peräkkäisinä päivinä, josta joukkue matkusti yhden päivän levolla Las Vegasin turnaukseen. Las Vegasissa joukkue on pelannut nyt kaksi ottelua kolmeen päivään ja pelaa nyt kolmannen neljän päivän sisään. Joukkueen paras takamies Naz Mitrou-Long on pelannut kesän jokaisessa ottelussa vähintään 26 minuuttia ja näyttäisi siltä, että hän on tänään huilivuorossa. Mitrou heitti joukkueen korkeimmat pisteet viime ottelussa Bullsia vastaan. Muuten Cavaliers on hävinnyt kaikki ottelunsa.

Celtics aloitti vasta kesän urakkansa. Celtics pelasi toissapäivänä voitokkaan ottelun Philadelphiaa vastaan ja on heti saanut lepopäivän. Celtics voitti ottelun hienosti 96-82. Varsinkin kaukoheittopeli oli uomissaan, kun Carsen Edwards laittoi viisi kolmosta sisään. Joukkue peluutti myös koko rosteriansa hyvin tasaisesti ainoastaan Edwardsin pelaten hieman enemmän kuin muut, mutta kuitenkin alle 29 minuuttia. Celticsillä on mielenkiintoisia nuoria pelaajia ja varsin pelottavia yksilöitä korin alla kesäliigassa. Kaksi centeriä Tacko Fall ja Robert Williams III ovat melkoisia järkäleitä korin alla ja heidän päivystäessä korin alla, ei Cleveland hellpoja pisteitä saa.

Celtics on asetettu vain hyvin kevyeksi suosikiksi, mutta mielestämme rasitusetu ja suoritukset mitä olemme Cavaliersiltä nähneet kun otetaan huomioon, pitäisi Celticsin olla vielä hieman suurempi suosikki. Lähdemme ilomielin pelaamaan Celticsiä pienellä tasoituksella.

Pelivalintamme:

Boston Celtics -1,5 @1.91

Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan