NBA: Cleveland Cavaliers - Boston Celtics

NBA | Cleveland Cavaliers - Boston Celtics | 03:00 | 14.11.2021
Kohde sulkeutuu: 14.11.2021 03:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Bostonin hyökkäyspää on nyt kovin ohkainen. Cavsin vahvuus on puolustuksessa.Lauri Markkanen ei taida olla vieläkään kentällä, kun Cleveland Cavaliers kohtaa kotonaan Boston Celticsin. Viime matsissa eilen Cavaliers voitti kehnon Detroit Pistonsin selvästi 98-78. Huomion arvoista on se, että Cleveland piti Detroitin alle 80 pisteessä. Se on nyky-NBA:ssa harvinaista.
Cavaliers näyttää edelleen oikein hyvältä joukkueelta, jossa on tasapaino kohdallaan. Kesän pelaajahankinnat ja varaukset olivat onnistuneita. Viime draftissa hankitty Evan Mobley on jo valmis pelaaja ja aivan varmasti tulevaisuuden NBA-tähti, jollei jotain odottamatonta pääse tapahtumaan. Veteraani Ricky Rubio pelaa erinomaista koripalloa ja kokemuksella pitää homman kasassa. Sentteri Allen on erinomainen paikallaan, samaten takamies Garland.

Nyt sivussa olevista pelaajista Collin Sexton varmaankin onnistutaan korvaamaan sillä, että muut ottavat hyökkäyksessä enemmän vastuuta. Ja paras vastuunottaja olisi Markkanen, kunhan hän vain pääsee taas mukaan. Markkasen hyökkäyspelaamisen potentiaalia ei olla koskaan kyseenalaistettu, ja nyt Sextonin poissaollessa pallon voisi toimittaa Markkaselle hyvissä ajoin. Tämä jää nähtäväksi, mutta ainakin suomalaisten fanien kannalta tilanne on kiinnostava.

Kauden alla Cavaliers rankattiin Idän konferenssin häntäpäähän, mutta nyt jo Bleacher Reportin power rankingissa Cavaliers on sijalla 14, eikä se väärin ole. Clevelandissa odotetaan jo pudotuspelikevättä.

Brown sivussa, Tatum ollut vaisu


Boston Celtics on voittanut tähän mennessä kuusi matsia, kun Cavaliers on voittanut kahdeksan. Eilen Boston pelasi raskaan jatkoaikavoiton viime kauden mestarista Milwaukee Bucksista. Tämän jälkeen joukkueella oli vielä matkustaminen Clevelandiin, eli rasituspuolella Cleveland on edellä.
Bostonin joukkueesta Jaylen Brown on loukkaantuneena sivussa. Jayson Tatum taas ei ole kunnossa. Hän on osunut vain alle 39 prosentin tarkkuudella. Muita hyökkäyspään aseita Bostonilla ei oikein edes ole.

Puolustuksessa Bostonilla menee paremmin. Horford, Smart ja Richardson ovat kaikki hyviä pallon toisella puolella.

Puolustus on Clevelandin selkäranka, ja samaan suuntaan näyttäisi olevan nyky-Bostonkin. Bostonilla on vielä alla raskas matsi ja reissu, Clevelandinkin huili on kovin lyhyt. Totals-raja on 202.5 ja siihen laitetaan varovainen betsi under-tulokselle.
Boston on matsissa hienoinen suosikki, ja kyllä siihenkin voi vastalauseen laittaa. Cavsin voitosta saa noin 2.15 -kertoimia.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 202.5 pistettä @1.96

Unibet - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.96

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan